AA Collection

PAN Vision Finlandin jakelemat ja Capcomin julkaisemat Ace Attorney -pelit tulevat myyntiin yhdessä Ace Attorney Investigations Collection -kokoelmassa.

Alun perin Nintendo DS -konsolille julkaístu Ace Attorney Investigations: Miles Edgeworth tuo mukanaan ikoniset rikospaikkatutkinnat ja todistajalausunnot uusilla ja parannetuilla ominaisuuksilla. Tuotteliaana syyttäjänä Miles Edgeworth pyrkii totuuden jäljille intensiivisissä tutkimuksissa. Hän kohtaa todistajia, etsii todisteita ja käyttää loogista päättelyä ratkaistakseen kiinnostavia mysteereitä.

Aiemmin vain Japanissa saatavana ollut Ace Attorney Investigations 2: Prosecutor’s Gambit -pelissä on pelaajan varauduttava vielä suurempaan haasteeseen. Edgeworth kohtaa uusia vihollisia ja taistelee oikeudestaan pysyä syyttäjänä. Näiden tapausten aikana pelaaja oppii myös löytämään epäjohdonmukaisuuksia todistajalausunnoista, kokoamaan todisteita pala palalta ja paljastamaan piilotettuja tietoja.

Pelaaja voi tutkia tämän kokoelman kiehtovia tapauksia aiempaa syvemmin uusien päivitettyjen ominaisuuksien avulla. Näitä ovat muun muassa paranneltu pelin sisäinen ilme ja pelituntuma. Uudet teräväpiirtoiset grafiikat on luonut sarjan alkuperäinen hahmosuunnittelija. Mukana on sulavampia hahmoanimaatioita ja entistä paremmat ilmeet. Grafiikan voi myös vaihtaa uuden ja klassisen välillä.

Peliin voi uppoutua vielä syvemmälle päivitetyn tarinatilan avulla, joka pitää juonen sujuvana käymällä läpi pelin automaattisesti pelaajan puolesta. Galleriatilassa voi tutustua laajaan kuvakirjastoon, hahmoanimaatioihin, saavutuksiin, ääniraitoihin, luonnoksiin, mainoskuviin ja kaikkeen pelin sisäiseen taustamusiikkiin. Mukana on myös 23 orkesterikappaletta, yksi täysin uusi kappale ja viisi sovitettua kappaletta alkuperäisestä Ace Attorney Investigations: Miles Edgeworth -pelistä.

Pelin julkistusvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/8TeMpHdv3k8.

Ace Attorney Investigations Collection tulee saataville 6. syyskuuta Nintendo Switch-, PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille. Pelien ikäraja on PEGI 12.

Lisätietoja

www.ace-attorney.com/investigations1-2/en-uk/
www.panvision.com
https://1drv.ms/f/s!Avh8gGYzxU_vioofo2W4QPfE3Iyw8g?e=K44Y0t (kuvia)

PAN Vision

PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.