Logitech Keys-To-Go 2

Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja Logitech julkisti ultrakannettavan ja langattoman Keys-To-Go 2 -näppäimistön.

Logitech Keys-To-Go 2 on suunniteltu tablettilaitteille, älypuhelimille ja kannettaville tietokoneille. Ohut ja kevyt muotoilu tekee näppäimistöstä helpon ottaa mukaan. Matkakäyttöä varten räätälöity näppäimistö on yhteensopiva useiden käyttöjärjestelmien kanssa, joten käyttäjät voivat työskennellä ja luoda sisältöä vaivattomasti millä tahansa laitteella, missä ja milloin tahansa.

”Nykyisessä nopeatempoisessa maailmassa tuottavuuden ylläpitäminen myös liikkeellä ollessa on tärkeää”, sanoi Logitechin mobiiliratkaisujen ja kumppanuuksien johtaja Joseph Mingori. ”Ymmärrämme liikkuvien ammattilaisten kohtaamat haasteet ja heidän halunsa löytää ratkaisuja, jotka vähentävät kantamista ja helpottavat tekemistä missä tahansa. Keys-To-Go 2 on erittäin henkilökohtainen laite, joka luo ihanteellisen työtilan mihin tahansa.”

Keys-To-Go 2 mahdollistaa tehokkaan ja tarkemman kirjoituskokemukseen laadukkaiden saksikytkimien ansiosta. Näppäimistön voi liittää langattomalla Bluetooth-yhteydellä jopa kolmeen laitteeseen painamalla Easy-Switch-näppäimiä. Näin näppäimistöllä voi kirjoittaa helposti tablettilaitteilla, älypuhelimilla ja kannettavilla tietokoneilla.

Näppäimistössä on myös kiinteä suojakansi, joka suojaa näppäimiä vaurioilta tai roiskeilta kuljetuksen aikana. Käytön aikana kansi taittuu kätevästi näppäimistön alle ja asettaa näppäimistön sopivaan kirjoituskulmaan.

Näppäimistö saa virtansa vaihdettavista nappiparistoista ja toimii niillä jopa 36 kuukautta kerrallaan käyttötavasta ja -määrästä riippuen.

Kätevällä Logi Options+ -ohjelmistolla näppäimistöön voi määritellä erilaisia pikatoimintoja Windows- ja MacOS-käyttöjärjestelmillä. Näin näppäimistö helpottaa usein toistuvien askareiden suorittamista. Ohjelmiston Logi AI Prompt Builder -lisätoiminto nopeuttaa myös Open AI:n ChatGPT:n käyttöä. Se tuo tekoälyn kirjaimellisesti käyttäjänsä sormenpäähän nopean pikavalinnan avulla. Käyttäjä voi esimerkiksi valita haluamansa tekstin ja antaa Logi AI Prompt Builderin muotoilla tekstin uudelleen, tehdä siitä yhteenvedon tai kääntää sen vaikkapa suomeksi.

Kompakti näppäimistö tulee saataville kahdella eri näppäinasettelulla. Grafiitinmustassa yleismallissa on näppäinmerkinnät Android-, ChromeOS-, Windows-, iPadOS-, iOS- ja MacOS -käyttöjärjestelmille. Apple-laitteille omistettu vaaleanharmaa versio sisältää näppäinmerkinnät vain iPadOS-, iOS- ja macOS -käyttöjärjestelmille.

Kestävän kehityksen tuote

Kaikki Logitechin tuotteet suunnitellaan tarjoamaan ensiluokkainen käyttäjäkokemus sekä minimoimaan tuotteen valmistuksen hiilijalanjälki. Kestävän kehityksen mallissa huomioidaan tuotteen kehitystyö ja valmistus aina raaka-aineista valmistukseen ja tuotteen kierrätysmahdollisuuksiin huomioiden ympäristölliset ja sosiaaliset tekijät. Kaikki tuotteet ovat hiilineutraaleja ja niissä käytetään kierrätysmuovia. jonka määrä vaihtelee mallien ja värien mukaan. Tuotepaketeissa käytetty paperi tulee FSC-sertifioiduista metsistä ja muista valvotuista lähteistä. Logitechin PCR-ohjelma kertoo yrityksen omistautumisesta kestävään kehitykseen ja materiaalien uusiokäytöstä, joka osaltaan auttaa pienentämään alan hiilijalanjälkeä ja tukemaan kierrätysmateriaalien käyttöä. Logitech vauhditti taannoin ilmastostrategiaansa ja aikoo olla ilmastopositiivinen vuoteen 2030 mennessä sitomalla enemmän hiiltä kuin tuottaa. Lisätietoa löytyy osoitteessa www.logitech.com/fi-fi/sustainability.html.

Hinta ja saatavuus

Keys-To-Go 2 tulee saataville 89 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja

www.logitech.com/fi-fi/products/tablet-keyboards/keys-to-go2-universal.html
https://youtu.be/iwwVUIILwJM (esittelyvideo)
https://1drv.ms/f/s!Avh8gGYzxU_viocNGUbrwISEY9VFog?e=F9YglL (kuvia)

Tukkurit

ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Ingram Micro, puh: 09 887 4000, www.ingrammicro.fi
TD Synnex Finland, puh: 0201 55 3636, https://fi.tdsynnex.com/

Logitech

Logitech auttaa kaikkia ihmisiä toteuttamaan intohimojaan ja on sitoutunut tekemään sen tavalla, joka on hyväksi ihmisille ja planeetalle. Suunnittelemme laitteisto- ja ohjelmistoratkaisuja, jotka auttavat yrityksiä menestymään ja tuomaan ihmiset yhteen työskentelyn, luomisen, pelaamisen ja suoratoiston aikana. Logitech International on vuonna 1981 perustettu sveitsiläinen julkinen yhtiö, joka on listattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI). Lisätietoa Logitechista osoitteessa www.logitech.com.