JustDance_2025

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft julkisti Just Dance 2025 Edition -tanssipelin pelikonsoleille.

Just Dance 2025 Edition -tanssipelissä on mukana 40 uutta musiikkikappaletta ja jokaisessa on useita vaikeustasoja. Myös moninpelissä pelaajat voivat valita ketä näytöllä olevista valmentajista seuraavat. Uutuuspeli sisältää myös kaiken sisällön, jonka pelaajat omistavat Just Dance 2023 Edition- ja Just Dance 2024 Edition -peleissä. Lisäksi se tarjoaa kuukauden ilmaisen pääsyn Just Dance+ -palveluun, joka on tilauspohjainen suoratoistopalvelu, jossa on satoja kappaleita.

Ensimmäiset viisi julkaistua musiikkikappaletta ovat Ariana Granden ”Yes, and?”, Sian ”Unstoppable”, Lady Gagan ”Poker Face”, Green Dayn ”Basket Case” ja Enur feat. Natasjan ”Calabria 2007”.

Omasta kunnostaan voi pitää huolta Workout-tilassa. Peli pitää treenaajan motivoituneena seuraamalla poltettuja kaloreita ja tanssiin käytettyä aikaa. Workout-tilaa voi käyttää tanssiharjoituksiin yksin tai perheen ja ystävien kanssa.

Tulevan pelin esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/fAMgoMimSvQ.

Just Dance 2025 Edition julkaistaan lokakuussa 2024 Nintendo Switch-, PlayStation 5- ja Xbox Series X|S -pelikonsoleille. Pelin ikäraja on PEGI3.

Lisätietoja

www.ubisoft.com/en-gb/game/just-dance/2025
https://1drv.ms/f/s!Avh8gGYzxU_viopxveNQts4nwLb1aQ?e=tljA1G (kuvia)

Ubisoft

Ubisoft on maailmojen luoja, joka on sitoutunut rikastuttamaan pelaajien elämää alkuperäisillä ja ikimuistoisilla viihdekokemuksilla. Ubisoftin maailmanlaajuiset kehitystiimit luovat ja kehittävät monipuolisia pelejä, joihin kuuluvat muun muassa Assassin’s Creed, Brawlhalla, For Honor, Far Cry, Tom Clancy’s Ghost Recon, Just Dance, Rabbids, Tom Clancy’s Rainbow Six, The Crew ja Tom Clancy’s The Division. Ubisoft Connectin kautta pelaajat voivat nauttia palveluiden ekosysteemistä parantaakseen pelikokemuksiaan, saadakseen palkintoja ja pitääkseen yhteyttä ystäviin eri alustoilla. Ubisoft+ -tilauspalvelun avulla pelaajat pääsevät käsiksi jatkuvasti kasvavaan pelivalikoimaan, joka sisältää yli 100 Ubisoftin peliä ja niiden lisäosaa. Tilivuotena 2022–2023 Ubisoftin myynti oli 1 739 miljoonaa euroa. Lisätietoja on osoitteessa www.ubisoftgroup.com.