Maailman nopeimmin kasvava älypuhelinten valmistaja realme on julkistanut kaksi uutta mallia huokeahintaisten älypuhelinten valikoimaan.

realme C35- ja realme C31 -älypuhelimet tarjoavat poikkeuksellista suorituskykyä ja tyyliä omassa hintaluokassaan. Molemmat mallit on suunnattu huokeahintaisten älypuhelinten haastajiksi tarjoamalla ominaisuuksia ja tehoa, joita tyypillisesti löytyy vain selvästi hintavammista puhelimista.

realme C35
Jo pelkkä pääkamera hämmästyttää tässä hintaluokassa, sillä 50 megapikselin takakamera on sama kuin realme GT2 Pro -lippulaivamallissa. Kameran iso aukko (f/1.8) mahdollistaa yksityiskohtaisten kuvien ottamisen. Lisäksi puhelimessa on mustavalkokamera isolla aukolla (f/2.8) passikuvia ja muita vastaavia varten. Makrolinssillä (f/2.4) ja neljän senttimetrin syvyydellä voi ottaa laadukkaita lähikuvia.

Vain 8,1 millimetriä ohut puhelin tarjoaa miellyttävän tuntuman ja näyttää upealta. realme C35 onkin yksi hintaluokkansa ohuimmista älypuhelimista. Tyyli on viimeistelty futuristisella estetiikalla, jota korostavat puhelimen kaksi eri värivaihtoehtoa, joita ovat hehkuvan musta ja hehkuvan vihreä.

Unisoc T616 -suoritin takaa jouhevan käytön ja nopeuden. realme C35 on saanut peräti 230 726 pistettä AnTuTu-testissä. Puhelin on viimeistelty riittoisalla 5 000 milliampeeritunnin akulla, josta riittää virtaa valmiustilassa jopa 39 päiväksi. Puhelin tukee 18 watin pikalatausta, jolla saavutetaan 50 prosentin varaus alle 50 minuutissa. Lisäksi puhelimessa on 6,6 tuuman täysteräväpiirtoinen näyttö. Puhelin tulee myyntiin neljän gigatavun keskusmuistilla ja 64 gigatavun tallennustilalla.

realme C31
TÜV Rheinland -sertifioitu realme C31 -älypuhelin tarjoaa laadukasta vastinetta rahalle. Vain 8,4 millimetriä paksu puhelin on yksi hintaluokkansa ohuimmista malleista. Se on päällystetty miellyttävällä pinnalla ja on saatavilla näyttävinä värivaihtoehtoina, joita ovat vaaleanhopea ja tummanvihreä. Tehokkaan 5 000 milliampeeritunnin akun ansiosta puhelin kykenee jopa 45 päivän valmiustilaan. Puhelimen kyljessä olevalla sormenjälkilukijalla puhelin on helppo avata nopeasti.

realme C31 -puhelimessa on kolme gigatavua keskusmuistia ja 32 gigatavua tallennustilaa. realme C31 onkin mitä oivallisin perustason älypuhelin esimerkiksi kaikenlaiseen peruskäyttöön tai vaikkapa nuoren ensimmäiseksi älypuhelimeksi.

Hinta ja saatavuus
realme C35 ja realme C31 kuluttajahinnat ovat 179 ja 149 euroa. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
https://buy.realme.com/eu/goods/209
https://buy.realme.com/eu/goods/212
https://youtu.be/Wb1Y6-dIolw (esittelyvideo)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viJstE7a_Gus37fOqRw?e=6JLEH2 (kuvia)

realme
Kiinassa vuonna 2018 perustettu realme on tullut tunnetuksi maailman nopeimmin kasvavana älypuhelinten valmistajana. Se saavutti nopeimmin maailmassa sadan miljoonan myydyn älypuhelimen rajan. Erityisen voimakasta kasvu on ollut Euroopassa, Intiassa ja Aasiassa. realme on laajentanut älypuhelimista myös kodin älylaitteisiin, esineiden internetiin ja muihin kannettaviin älylaitteisiin. Lisätietoja osoitteessa https://www.realme.com/eu/. realme on avannut maailmanlaajuiselle käyttäjäyhteisölleen oman vuorovaikutteisen sivuston, josta löytyy tietoa viimeisimmistä päivityksistä, tuotejulkaisuista ja tapahtumista. Lisätietoja osoitteessa https://c.realme.com/global/.