Maailman nopeimmin kasvava älypuhelinten valmistaja realme on julkistanut kaksi uutta realme 9 -älypuhelinta ja ensimmäisen minikokoisen tablettilaitteensa.

realme jatkaa älypuhelimien toimittamista, joilla on luokkansa paras hinta-laatusuhde perusmalleista aina lippulaivamalleihin asti. Tämä on kannattanut, sillä realme kasvatti tämän vuoden ensimmäisellä vuosineljännekselleen myyntiä Euroopassa peräti 177 prosentilla. realme GT 2- ja realme 9 Pro -sarjojen onnistuneet julkaisut vauhdittivat tuotemerkin tunnettuutta valtavasti. Nyt julkaistavien realme 9 -puhelinten ja tulevan realme GT NEO 3 -puhelinten julkaisun myötä Euroopassa voidaan odottaa vieläkin vahvempaa kasvua.

”Realme 9 5G:n myyntiin tuleminen on esimerkki sitoutumisestamme alan uusimpiin ja ensimmäisiin tuotteisiin”, kommentoi realme International Business Groupin toimitusjohtaja Madhav Sheth. ”Alan 5G-johtajana realme pyrkii aina tarjoamaan asiakkailleen parhaan mahdollisen 5G-kokemuksen ja luokkansa parhaat älypuhelinominaisuudet. Realme 9 5G:n myötä tarjoamme käyttäjillemme parhaat suorittimet ja huipputeknologian.”

realme 9 5G
realme 9 5G on nopein lähtötason 5G-puhelin, jonka tehonlähteenä on Snapdragon 695 5G -suoritin. Edistynyt suoritin yhdistää kaksi erittäin suorituskykyistä 2,2 gigahertsin Arm Cortex-A78 -ydintä ja tuo puhelimelle luokkansa parhaan suorituskyvyn 357 985 pisteellään AnTuTu-nopeustestissä. Myös puhelimen 6,6 tuuman Ultra Smooth -täysteräväpiirtonäyttö on kärkiluokkaa 600 nitin kirkkaudella, 120 hertsin virkistystaajuudella ja 240 hertsin kosketustaajuudella. Näyttö tarjoaa erinomaisen visuaalisen kokemuksen, jota korostaa näytön ja rungon välinen 90,8 prosentin suhde.

Puhelimen kamera koostuu 50 megapikselin tarkasta pääkamerasta, kahden megapikselin mustavalkoisesta muotokuvaobjektiivista ja kahden megapikselin makro-objektiivista. Lisäksi puhelimen 16 megapikselin ultrakirkkaalla etukameralla saa teräviä selfiekuvia.

realme 9 5G -puhelimessa on maailman ensimmäisenä aaltoholografinen ulkoasu, jonka inspiraationa toimii alati muuttuvat hiekkadyynit. Tätä varten realme kehitti itsenäisesti alan ensimmäisen holografisen sävypinnoitusprosessin. Puhelin tulee saataville tähdenvalkoisena ja meteorinmustana. Upean tarkasti tehty realme 9 5G on vain 8,5 millimetriä ohut ja 191 grammaa kevyt. Se tekee siitä yhden luokkansa ohuimmista älypuhelimista, joka tarjoaa erinomaisen käsituntuman ja käyttömukavuuden. Puhelimen sivulla on sormenjälkitunnistin ja kaksi SIM-korttipaikkaa. Puhelin saa virtansa massiivisesta 5 000 milliampeeritunnin akusta, joka tukee 18 watin pikalatausta.

realme 9
realme 9 tarjoaa edistyneitä teknisiä ominaisuuksia ja ensiluokkaisia kokemuksia lähtötason älypuhelimessa. Siinä on maailman ensimmäisenä älypuhelimena Samsung ISOCELL HM6 -kuvasensorilla varustettu 108 megapikselin ProLight-kamera. Tämä parantaa kameran suorituskykyä huippuluokan kuvauskokemuksen saavuttamiseksi.

realme 9 saa tehonsa Snapdragon 680 -suorittimesta, joka on yksi parhaista Qualcom-yhtiön 4G-suorittimista. Puhelimen 90 hertsin Super AMOLED -näyttö 360 hertsin kosketustaajuudella varmistaa sulavan käyttökokemuksen kaikessa käytössä.

realme 9 -puhelimessa on aaltoholografinen ulkoasu, joka on saanut inspiraationsa aavikon valosta. Kun auringonvalo paistaa puhelimen takakanteen, väri muuttuu paljastaen mielenkiintoisen tekstuurin ja värin syvyyden. Puhelin tulee saataville auringonkultaisena, tähdenvalkoisena ja meteorinmustana. Virtaviivainen muotoilu tekee 178 gramman kevyisestä ja 7,99 millimetrin ohuisesta puhelimesta mukavan ja tyylikkään käyttää.

realme Pad Mini
realme Pad Mini tarjoaa parhaan kokonaiskokemuksen Android-pohjaisten minitablettilaitteiden luokassa. Tyylikkäästi muotoiltu alumiinirunkoinen tablettilaite on vain 7,6 millimetriä ohut, vaikka laite on varustettu isolla 8,7 tuuman näytöllä. Laitteen sisällä sykkii tehokas Unisoc T616 -suoritin, josta riittää tehoa vaativiinkin visuaalisiin kokemuksiin. Massiivinen 6 400 milliampeeritunnin akku mahdollistaa jopa 15 tunnin jatkuvan videosuoratoiston.

Hinta ja saatavuus
realme 9 5G tulee myyntiin 279 ja 259 euron suositushinnoin (4+128 Gt ja 4+64 Gt). realme 9 tulee myyntiin 299 euron suositushintaan (8+128 Gt). realme Pad Mini tulee myyntiin 199 ja 179 euron suositushinnoin (3+32 Gt ja 4+64 Gt). Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.realme.com/eu/realme-9-5g
www.realme.com/eu/realme-9
www.realme.com/eu/realme-pad-mini
https://youtu.be/oA0PN1XZgtY (realme 9 5G -esittelyvideo)
https://youtu.be/32cyXRtY4EU (realme 9 -esittelyvideo)
https://youtu.be/al7qhF5lJQ8 (realme Pad Mini -esittelyvideo)
https://youtu.be/8Dn2iRDqFSk (12.5. järjestetty julkistustilaisuus)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viJtrx-q8Nz9C9b4TTQ?e=8fTIaG (kuvia)

realme
Kiinassa vuonna 2018 perustettu realme on tullut tunnetuksi maailman nopeimmin kasvavana älypuhelinten valmistajana. Se saavutti nopeimmin maailmassa sadan miljoonan myydyn älypuhelimen rajan. Erityisen voimakasta kasvu on ollut Euroopassa, Intiassa ja Aasiassa. realme on laajentanut älypuhelimista myös kodin älylaitteisiin, esineiden internetiin ja muihin kannettaviin älylaitteisiin. Lisätietoja osoitteessa https://www.realme.com/eu/. realme on avannut maailmanlaajuiselle käyttäjäyhteisölleen oman vuorovaikutteisen sivuston, josta löytyy tietoa viimeisimmistä päivityksistä, tuotejulkaisuista ja tapahtumista. Lisätietoja osoitteessa https://c.realme.com/global/.