Maailman nopeimmin kasvava älypuhelinten valmistaja realme tuo myyntiin realme 9 Pro+ Free Fire Edition -teemapuhelimen, joka perustuu suosittuun toimintapeliin.

Nimekkäistä yhteiskumppaneistaan ja korkealaatuisista älypuhelimistaan tunnettu realme on yhdistänyt voimansa maailman johtaviin mobiilipeleihin lukeutuvan Free Fire -toimintapelin kanssa. Huippusuosittu peli tuo battle royale -tyylisen toiminnan tehokkaan realme 9 Pro+ Free Fire Edition -älypuhelimen näytölle. Vauhdikas 50 pelaajan selviytymiskamppailu alkaa, kun pelaajat hyppäävät laskuvarjoillaan autiolle saarelle ja taistelevat 10 minuuttia tavoitteenaan olla viimeinen selviytyjä.

Uudistettu teemapuhelin on saanut innoituksensa Free Fire -toimintapelin maailmasta ja tyylistä. Tämä näkyy rajoitetun saatavuuden pelipuhelimessa kuoressa, digisisällössä, pakkausmateriaaleissa ja värimaailmassa. realme 9 Pro+ Free Fire Edition henkii pelin tunnelmaa ja tyyliä myös tarvikkeiden osalta, sillä paketissa on mukana Free Fire -pelimaailman kartta ja ainutlaatuisia Free Fire -tarroja.

Vaativa pelaaminen edellyttää puhelimelta suorituskykyä. realme 9 Pro+ Free Fire Edition -teemapuhelin on yksi maailman ensimmäisistä tehokasta Dimensity 920 5G -suoritinta käyttävistä malleista. Kuuden nanometrin ja kahdeksan ytimen tehosuoritin mahdollistaa huippuluokan pelattavuuden kaikissa tilanteissa. Grafiikka on edustavasti esillä kirkkaalla 6,5 tuuman ja 90 hertsin Super AMOLED -näytöllä. Laadukkaasta äänentoistosta huolehtii kahden kaiuttimen Dolby Atmos -äänijärjestelmä. Pelikokemusta parantavat myös puhelimen monipuoliset värinätehosteet ja 60 watin huippunopea SuperDart-lataus, jolla puhelimen akku täyttyy puolilleen vain 15 minuutissa.

Hinta ja saatavuus
realme 9 Pro+ Free Fire Edition -älypuhelin tulee Euroopassa myyntiin rajoitetusti Amazon-verkkokaupassa 2. toukokuuta alkaen 419,99 euron suositushintaan. Julkaisuviikon ajan puhelin on saatavana tarjoushintaan 369,99 euroa. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.realme.com/eu
https://youtu.be/5ORTipI1fi8 (esittelyvideo 1)
https://youtu.be/ylV4xR98Wgs (esittelyvideo 2)
https://youtu.be/M-4xuQwdb4s (esittelyvideo 3)
https://youtu.be/ptcpLuhUN1c (esittelyvideo 4)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viJQBQP4TADbgtVdauQ?e=oYRbNz (kuvia)

realme
Kiinassa vuonna 2018 perustettu realme on tullut tunnetuksi maailman nopeimmin kasvavana älypuhelinten valmistajana. Se saavutti nopeimmin maailmassa sadan miljoonan myydyn älypuhelimen rajan. Erityisen voimakasta kasvu on ollut Euroopassa, Intiassa ja Aasiassa. realme on laajentanut älypuhelimista myös kodin älylaitteisiin, esineiden internetiin ja muihin kannettaviin älylaitteisiin. Lisätietoja osoitteessa https://www.realme.com/eu/. realme on avannut maailmanlaajuiselle käyttäjäyhteisölleen oman vuorovaikutteisen sivuston, josta löytyy tietoa viimeisimmistä päivityksistä, tuotejulkaisuista ja tapahtumista. Lisätietoja osoitteessa https://c.realme.com/global/.