Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft julkisti Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege -toimintapeliin Pohjois-Irlannin vehreisiin ympäristöihin sopivan Emerald Plains -kentän.

Emerald Plains on pelin ensimmäinen täysin uusi kenttä kolmeen vuoteen. Idyllisen maatilaympäristön ja golfklubin yhdistelmä tarjoaa monipuoliset etenemisreitit ja oleskelutilat sekä puolustavan että hyökkäävän tiimin kannalta. Kaksikerroksisen kartanorakennuksen arkkitehtuuri ja sisustus mahdollistavat monenlaiset piilo- ja väijytyspaikat kaikkine yksityiskohtineen ja maamerkkeineen.

Kartanoympäristön isot huoneet tarjoavat tilaa monenlaisille kahinoille keskisuuren kartan monissa tiloissa, jossa on lukemattomia vaihtoehtoja puolustuksen suojautumiselle tai hyökkäysjoukkueen taktiselle etenemiselle.

Pelaajille Emerald Plains -kartta avautuu seitsemännen pelivuoden ensimmäisen kauden myötä, joka tuo mukanaan myös Azami-operaattorin. Tämä uusi puolustajaoperaattori on varustettu seinien ja lattioiden reikiä korjaavalla Kiba Barrier -laitteella, mikä mahdollistaa uudenlaisia puolustustapoja.

Seitsemäs pelivuosi tuo mukanaan myös lisää karttoja sekä alustojen välisen ristiinpelaamisen ja pelissä edistymisen. Lisäksi mukana on myönteiseen pelaamiseen kannustava mainejärjestelmä ja uusia pelitiloja, kuten Team Deathmatch.

Uuden pelikartan esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/oc4_kcwsbZc.

Moninpelivetoisella Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege -toimintapelillä on maailmanlaajuisesti yli 60 miljoonaa rekisteröitynyttä pelaajaa. Samalla pelin suosio elektronisen urheilun saralla on kasvanut kovaa vauhtia. Taktisen ja toimintapitoisen erikoisryhmätoiminnan ykkösnimi vie pelaajansa jännittävän ja kiihkeätunnelmaisen toiminnan maailmaan, jossa lainvalvojat ja ammattirikolliset ottavat yhteen toistensa kanssa. Rainbow Six -pelisarja ei kuitenkaan edusta suoraviivaista räiskimistä, vaan rakentuu tarkkaan laadittujen strategioiden ja taktisten toimintamallien varaan. Poliisin ja armeijan erikoisryhmistä tutut erikoisvälineet, kuten erilaiset räjähteet, kranaatit, suojakilvet ja monet muut apuvälineet ovat yhtä tärkeässä osassa kuin vaativaan voimankäyttöön tarkoitetut ampuma- ja lähitaisteluaseet. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege onkin yhdistelmä sekä kiivasta räiskintää, vaarallisia lähitaistelutilanteita että taktista osaamista ja strategista pohdintaa. Yksinpelin lisäksi Tom Clancy’s Rainbow Six Siege tarjoaa monipuoliset moninpelitilat, joissa pelaajat voivat toimia ryhmissä toisiaan vastaan. Peli soveltuukin erinomaisesti myös elektronisen urheilun temmellyskentäksi.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege on saatavana sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Se on saatavana myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja
https://www.ubisoft.com/fi-fi/game/rainbow-six/siege/
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vhcsQf8-elFZKUkLVBg?e=cNLadH (kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Far Cry, For Honro, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2018-2019 oli yli kaksi miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.