Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja ja tietotekniikan verkkokaupan pioneeri, Jimm’s PC-Store tuo myyntiin Suomen tehokkaimman ja halutuimman pelitietokoneen, jossa on kuluttajamarkkinoiden tehokkain uutuussuoritin ja monipuolisimmat päivitysmahdollisuudet.

”Legendary-pelitietokoneemme ovat saavuttaneet nimensä mukaisesti legendaarisen maineen”, kommentoi Jimm’s PC-Storen toimitusjohtaja Veli ’Wellu’ Nietula. ”Haluamme kuunnella fanejamme ja uusi Jimm’s Legendary Toaster saikin lopullisen nimensä asiakkaidemme ehdotusten perusteella. Huomiota herättävä uutuutemme osoittaa mihin me kykenemme tietokonevalmistajana ja millainen on pelaajien unelmakone tällä hetkellä.”

Jimm’s Legendary Toaster on jättimäisen massiivinen ja tyylikäs lasimonumentti, joka painaa 57,4 kilogrammaa. Tietokone herättää kunnioitusta niin läpinäkyvällä ulkoasullaan kuin nestejäähdytyksen ja tuulettimien värityksillään. Supertornikotelon laajennettavuus ja päivitettävyys on aivan omaa luokkaansa. Kotelon sisään mahtuu esimerkiksi viisi 3,5 tuuman massamuistia ja kuusi 2,5 tuuman massamuistia. Pelkästään etupaneelin liitäntöihin voi kytkeä jopa seitsemän lisälaitetta.

Karkaistun lasikuoren sisältä hehkuvat sateenkaaren värit eivät jätä ketään kylmäksi, vaikka itse tietokone käy hyvinkin viileänä. Huipputason suorituskyvyn sivutuotteena muodostuva lämpö viilennetään tehokkaasti näyttävällä Jimm’sin suunnittelemalla kovaputkisella nestejäähdytysjärjestelmällä ja peräti 15 värikkäällä tuulettimella! Jäähdytysputkien sisällä kulkeviin haponvihreisiin ja merensinisiin jäähdytysnesteisiin ei kyllästy edes tuntikausien ihailun jälkeen.

Legendaarisen tehokas suorituskyky saavutetaan juuri julkaistulla jopa 5,5 gigahertsin kellotaajuuteen ylikellotettavalla Intel Core i9-12900KS -suorittimella ja 24 gigatavun GDDR6X-muistia hyödyntävällä Asus GeForce RTX EKWB 3090 -näytönohjaimella. Tietokoneessa on hulppeat 64 gigatavua DDR5-keskusmuistia ja nopeaa SSD-tallennustilaa neljä teratavua. Tällä yhdistelmällä voi pelata ultrateräväpiirtoisia huippupelejä vuosikausia murehtimatta tehovaatimuksista.

Hinta ja saatavuus
Jimm’s Legendary Toaster on saatavana välittömästi 14 999 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron. Jimm’s-tietokoneet myydään aina räätälöityinä. Keskusyksikön ympärille voi erikseen hankkia minkä tahansa näppäimistön, hiiren, näytön ja muut lisälaitteet.

Lisätietoja
https://www.jimms.fi/fi/Product/Show/181231/jimms-i-gtg-toaster/jimm-s-legendary-toaster-pelitietokone
https://youtu.be/Tco4PlSA388 (esittelyvideo)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viJVcovuGX1oUGi3-hQ?e=oOy7OI (kuvia)

Jimm’s PC-Store
Jimm’s PC-Store Oy on sekä Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja että asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä. Vuoden 2020 liikevaihto oli 57,3 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa oli 54 henkilöä. Toimipaikka sijaitsee Turussa. Lisätietoja osoitteessa www.jimms.fi.