PAN Vision Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema Farming Simulator 19 -maatalouspeli julkaistaan kesäkuussa kokonaisvaltaisena Ambassador Edition -versiona.

Virtuaalista maanviljelyä monipuolisesti tarjoava Farming Simulator 19 Ambassador Edition sisältää peruspelin lisäksi kaikki tähän mennessä julkaistut päivitykset. Mukana ovat pelin molemmat laajennusosat sekä peräti kuusi erillistä ladattavaa lisäosapakettia.

Peliä laajentavat sen Platinum-versio sekä Alpine Farming -lisäosa, jonka myötä kokonaisuus laajenee Alppien vuoristoon uusin työkonein ja kulkuneuvoin. Lisäksi mukana ovat monet merkkikohtaiset lisäpaketit, jotka tarjoavat entistä enemmän vaihtoehtoja varakkaan maanviljelijän elämään. Kaikkiaan mukana on lähes 500 erilaista työkonetta tunnetuilta valmistajilta, kuten Case IH, CLAAS, DEUTZ-FAHR, Fendt, John Deere, Massey Ferguson, New Holland ja Valtra. Näihin lukeutuvat erilaiset niitto- ja kylvökoneet, traktorit, karjankuljetusajoneuvot, paalaimet sekä monet erikoiskulkuneuvot.

Farming Simulator 19 Ambassador Editionin erilaiset viljelyskasvit, metsä ja eläimet vaativat paljon hoitoa, aikaa ja rahaa, mikäli mielii saada maatilastaan kukoistavan ja menestyvän. Ahkera työ ja ahkerointi palkitaan rahalla, jolloin oman tilan laajentaminen ja monipuolistaminen helpottuu merkittävästi. Ympäröivä kaupunki tarjoaa tekemistä ja näkemistä, ja yhteistyötilassa kavereiden kanssa pelaamisesta tulee hauskaa moninpelaamista. Erilaisten pelilaajennusten myötä peli tarjoaa helposti pelattavaa jopa kymmeniksi tunneiksi.

Pelin pc-versio toimii myös pohjana Farming Simulator League (FSL) -kilpapeliturnauksille. Uuden neljännen kisakauden ensimmäinen turnaus pelataan 14.-15. toukokuuta, josta kisat jatkuvat kuukausittain aina marraskuuhun asti. Silloin ovat vuorossa pelin maailmanmestaruuskisat, jossa liigatiimit kisaavat jopa 100 000 euron palkintopotista. Turnaukset esitetään myös suorina lähetyksinä GIANTS Softwaren Twitch-kanavalla. Lisätietoa FSL-liigasta löytyy osoitteesta https://fsl.giants-software.com/.

Farming Simulator 19 Ambassador Editionin kilpapelihenkisen esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/58NYQ0_cT-8.

Farming Simulator 19 Ambassador Edition julkaistaan 21. kesäkuuta sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Lisätietoja
www.farming-simulator.com
www.panvision.com
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh5Rh6XE9Ztcmb7iXUA?e=qaRJtn (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.