Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkaisi Rayman Legends -pelin myyntiin tänään. Pelin julkaisua juhlistava Rayman Legends Beatbox -ilmaissovellus vie Rayman-fanit syvemmälle pelimaailmaan tarjoamalla heille mahdollisuuden leikkiä pelin ääniraitojen kanssa.

raymanlegendsbeatbox

Rayman Legends Beatbox -sovelluksessa on kaksi helposti opittavaa vedä ja pudota -pelityyliä. Legendary-pelitila kattaa kolme eri kappaletta Rayman Legends -pelistä. Jokainen kappale on jaettu kuuteen eri instrumentaaliosioon, jotka pelaaja voi joko käynnistää tai sammuttaa erilaisten efektien aikaansaamiseksi. Creation-tilassa pelaajat voivat luoda omia kappaleitaan laajasta valikoimasta eri soittimia ja melodioita. Eri soittimia on viisi luokkaa ja eri ääniä löytyy jopa kuusi jokaista soitinta kohden. Rayman-universumin äänet ovat käytettävissä oman luovuuden mukaan ja vieläpä jaettavissa omille kavereille.

Rayman Legends Beatbox on ilmainen sovellus tablettilaitteille, jotka käyttävät iOS6- tai Android 4.0.3. -käyttöjärjestelmää. Sovellus on myös saatavilla verkkoselaimille osoitteessa www.raymangame.com/beatbox/.

Rayman Legends -peliä on ylistetty sen upeasta ja näyttävästä graafisesta tyylistä sekä innovatiivisesta pelattavuudesta. Alan lehdistö onkin kutsunut peliä kuluvan vuoden odotetuimmaksi tasoloikkapeliksi. Rayman Legends jatkaa edeltäjänsä Rayman Origins -pelin fantastisia tunnelmia, mutta lisäten mukaan tukun oivaltavia ja viihdyttäviä pelitiloja, uusia pelihahmoja ja ympäristöjä sekä täysin uudet musiikit. Palkintoja kahmineet pelitaiteilijat, pelintekijät ja säveltäjät ovat myös luoneet kehittyneellä UbiArt-pelimoottorilla uusia monitahoisia pelielementtejä, täysin uudistetun valaistustekniikan sekä tuoneet Raymanin peligrafiikat täysin uudelle tasolle.

Pelin julkaisutrailerin voit katsoa osoitteessa http://youtu.be/aiF96Krpj5o.

Rayman Legends julkaistaan sekä Wii U-, Xbox 360- ja PlayStation 3 -pelikonsoleille, PlayStation Vita -käsikonsolille että PC-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 7.

Lisätietoja
www.raymanlegends.com
http://bit.ly/1aS4PA3 (esittelyvideoita)
http://bit.ly/Zvlkzj (tuotekuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtavia tietokone- ja konsolipelijulkaisijoita, jonka pääkonttori sijaitsee Rennesissä, Ranskassa. Yrityksellä on pelistudioita 17 maassa sekä tytäryhtiöitä yhteensä 26 maassa. Ubisoftin lukuisiin pelituotteisiin kuuluvat muiden muassa Assassin’s Creed- ja Tom Clancy’s Ghost Recon -pelisarjat sekä Prince of Persia -pelit. http://www.ubi.com/fi/