Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) tuo ensiluokkaisen näppäimistökannen ja värikkäitä suojakansia erikokoisille Samsung Galaxy Tab 3 -tablettilaitemalleille.

android_kbfolio

Logitech laajentaa tablettilaitteiden lisätarvikevalikoimaansa kattamaan myös Samsungin laitteet. Tuoteperheen lippulaivamallille, Samsung Galaxy Tab 3 10.1:lle, Logitech tarjoaa vaihtoehdoiksi sekä näppäimistökannen että erillisen suojakannen. Pienempikokoisille 8.0- ja 7.0-malleille on saatavilla suojakansi eri värivaihtoehdoin.

Logitech Ultrathin Keyboard Folio for Samsung Galaxy Tab 3 10.1
Suosittujen iPad-näppäimistöjen tapaan myös kymmentuumainen Samsung Galaxy Tab 3 10.1 saa oman näppäimistökantensa. Se suojaa tablettilaitetta ja toimii myös sen täysikokoisena näppäimistönä. Äärimmäisen ohut muotoilu ja vettähylkivä materiaali tekevät suojakannesta verrattoman lisävarusteen. Se suojaa tablettilaitetta satunnaisilta kolhuilta, naarmuilta ja roiskeilta.

Äärimmäisen ohuesta muotoilustaan huolimatta näppäimistökansi kattaa kaikki näppäimet ja toiminnot. Yhteys tablettilaitteeseen muodostuu langattomalla Bluetooth-tekniikalla. Vähävirtaisen näppäimistön varaus kestää yhdellä latauksella noin kolme kuukautta kahden tunnin päivittäisellä käytöllä. Lataus onnistuu helposti usb-kaapelin avulla.

Näppäimistökantta voidaan käyttää kahdessa eri asennossa. Kirjoitusasennossa tablettilaite on ihanteellisessa käyttökulmassa yleiskäyttöä varten. Haluttaessa tablettilaitetta voidaan käyttää myös lähes vaakatasossa ilman näppäimistöä, mutta silti hyvin tuettuna.

SecureLock-kiinnityksen ansiosta tablettilaite pysyy tukevasti kiinni suojakotelossaan. Tablettilaite on kuitenkin helppo irrottaa suojastaan tarpeen vaatiessa.

Logitech Folio Protective Case for Samsung Galaxy Tab 3
Tyylikkäitä ja helposti kannettavia suojakansia on saatavilla Samsung Galaxy Tab 3 -tablettilaitteiden 10,1-, 8,0- ja 7.0 -malleihin. Näppäimistökannen lailla myös nämä ääriohuet ja kevyet suojakannet on valmistettu vettähylkivistä materiaaleista. Kaksipuolinen suojaus suojaa tablettilaitetta kolhuilta, naarmuilta ja tahroilta. SecureLock-kiinnitys puolestaan pitää huolen tablettilaitteen kiinnityksestä suojakotelossaan. Kiinnityksen ansiosta tablettilaitetta voidaan myös käyttää halutussa käyttökulmassa.

Erikokoisille suojakansille löytyy useita eri värivaihtoehtoja. Kaikille malleille löytyy aina yhtä tyylikäs ja ajaton hiilenmusta.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Ultrathin Keyboard Folio for Samsung Galaxy Tab 3 ja Logitech Folio Protective Case for Samsung Galaxy Tab 3 tulevat myyntiin lokakuussa 99 ja 49 euron kuluttajahinnoin. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
www.logitech.com/fi-fi/tablet-accessories
http://bit.ly/1ae2djg (tuotekuvia)
http://youtu.be/nCK8iFZ55VQ (esittelyvideo)

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040 837 8097, jiri@visionist.fi

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava digitaalisten viihde- ja hyötylaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluu tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet, videovalvontalaitteet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.