Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) tuo markkinoille huippuohuita kosketushiiriä. Tyylikkyyttä korostavat hiirimallit on suunniteltu kulkemaan helposti mukana Ultrabook- ja MacBook-tietokoneiden muotokieltä mukaillen.

t630

Kevyet ja solakat Ultrabook-tietokoneet ovat yleistyneet nopeasti. Teknisten vaatimusten ohella Ultrabookit ovat tulleet tunnetuksi ohuesta ja tyylikkäästä muotoilustaan. Nyt Logitech tuo näille tietokoneille ajanmukaisilla ominaisuuksilla varustetun hiirikaksikon.

Logitech Ultrathin Touch Mouse T630 on Windows-tietokoneille tarkoitettu äärimmäisen ohut ja matalaprofiilinen kosketushiiri. Se tukee myös monipuolisia Windows 8 -eleohjauksia. Hiiren harjattu metallipinnoite ja tyylikäs musta kosketuspinta mukailee Ultrabook-tietokoneiden muotoilua.

Logitech T630 voidaan liittää langattomasti kaikkiin tietokoneisiin. Lisäksi hiiri voidaan liittää tablettilaitteeseen Bluetooth-tekniikan avulla. Kätevän Logitech Easy-Switch -teknologian ansiosta käytettävää laitetta voidaan vaihtaa kesken käytön vain painiketta painamalla. USB-liittimen kautta ladattava T630 on myös virrankulutukseltaan alhainen. Vain noin minuutin kestävällä latauksella virtaa riittää jopa tunnin käyttöön.

Logitech Ultrathin Touch Mouse T631 for Mac on erityisesti Mac-tietokoneille tarkoitettu kosketushiiri. Se tuo Logitech T630 -kosketushiiren muotoilun ja ominaisuudet Mac OS X – tietokoneille. Logitech T631 tukee Multi-Touch-eleohjausta ja helpottaa näin Mac-tietokoneiden käyttöä luonnollisilla ohjausliikkeillä.

Myös Logitech T631 voidaan liittää useampaan tietokoneeseen yhtä aikaa ja hallittavaa laitetta voidaan vaihtaa Easy-Switch-painikkeella. USB-latauksen ansiosta Logitech T631 voidaan vaivatta ladata suoraan tietokoneen USB-liitännästä.

Matalaprofiilisen hiiren viimeistelee Mac-tietokoneiden väritystä ja muotoilua mukaileva valkoinen pinnoite ja harjatun metallin yhdistelmä.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Ultrathin Touch Mouse T630 tulee myyntiin syyskuussa ja Logitech Ultrathin Touch Mouse T631 for Mac marraskuussa. Kummankin hiiren kuluttajahinta tulee olemaan 69 euroa. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
www.logitech.com/fi-fi/mice-pointers
http://bit.ly/14Bfyh4 (tuotekuvia)
http://youtu.be/JRQS40Ilt1w (esittelyvideo)
http://youtu.be/WEILU7i-qB0 (mainosvideo)

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040 837 8097, jiri@visionist.fi

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava digitaalisten viihde- ja hyötylaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluu tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet, videovalvontalaitteet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.