PAN Visionin jakelema ja Bigbenin julkaisema The Unicorn Princess -ratsastusseikkailu tarjoaa ihanan ja unenomaisen pelikokemuksen ratsastuksesta pitäville lapsille.

The Unicorn Princess avautuu pelaajalle kahden erilaisen pelimaailman voimin. Toinen on pelimaailma oikeine hevosineen, ratsutiloineen ja näihin liittyvine tehtävineen. Toisessa taas matkataan unenomaiseen fantasiatodellisuuteen, jossa yksisarviset ovat täyttä totta. Pelaajan rooli on avulias ratsastaja, joka auttaa omaa kotikyläänsä ja hoitaa hevosia sekä tutkii avointa ja kaunista maaseutua hevosella ratsastaen.

Pelissä päähahmo matkustaa myös fantastiseen unimaailmaan, jossa hän on sankarillinen prinsessa. Hänen tehtävänään on auttaa Unica-yksisarvista pelastamaan unimaailman suojelija.

Kahden toisistaan poikkeavan pelimaailman myötä avautuu kaksi erilaista pelikokemusta, jotka tarjoavat erilaisia tehtäviä ja runsaasti kiehtovia paikkoja tutkittavaksi. 15 erilaisen tehtävän suorittamisen ohella avautuu käyttöön erilaisia varusteita ja asusteita, joilla voidaan muokata sekä päähahmoa että tämän hevosta. Avoin pelimaailma puolestaan tarjoaa jännittäviä paikkoja koluttavaksi ja ihasteltavaksi kahdessa eri todellisuudessa. Sekä oma hevonen että unimaailman Unica-yksisarvinen tarjoavat unohtumattomia pelikokemuksia lapsille ja lapsenmielisille pelaajille lukemattomiksi pelitunneiksi.

Pelin esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/7WMQ9KOvfkI.

The Unicorn Princess on myynnissä PlayStation 4-, Xbox One- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille.

Lisätietoja
www.panvision.com/pelit
http://bit.ly/2Kjn6jh (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.