Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft tuo suositun Avatar: The Last Airbender -animaation sankarit mukaan Brawlhallan lennokkaisiin otteluihin.

Brawlhalla on ilmaiseksi pelattava taistelupeli, joka viehättää paitsi helpolla pelattavuudellaan, myös monipuolisella hahmokaartillaan. Nyt se täydentyy kolmella Avatar: The Last Airbender -sankarihahmolla. Mukana ovat keskeiset ja rakastetut hahmot Aang, Zuko ja Toph. Jokainen pelin hahmoista on lunastettavissa käyttöön 300 Mammoth-kolikolla.

Aang on crossover-hahmo Wu Shangille ja viimeinen airbender-taistelijoista. Avatar-hahmona hän voi hyödyntää jokaista neljästä eri elementistä ja kääntää nämä edukseen taisteluissa. Aang käyttää taisteluhanskoja ja keihästä sekä kykenee muuttumaan Avatar-hahmoksi.

Toph on Kor-hahmon crossover-versio. Sokeana syntynyt earthbender-soturi on itsepäinen ja äärimmäisen itsevarma tapaus, joka sanoo ja tekee, mitä huvittaa. Muita mielellään pomottava Toph turvautuu taistelussa ensisijaisesti taisteluhanskoihin ja sotavasaraan. Erikoiskykynä hän käyttää ainutlaatuisia maanmuokkausvoimiaan.

Hattorin kanssa crossover-hengessä yhdistyvä Zuko on tulilordi Ozain poika ja näin itsekin taidokas firebender-taistelija. Tulivaltakuntaa vastaan kääntynyt Zuko on myös Aangin tulivoimien opettaja. Kahakoissa Zukon valintana ovat miekka ja keihäs. Erikoisvoimana käytössä on sinisen hengen tuliset voimat.

Uudet hahmot mukaan tuova pelipäivitys tuo mukanaan myös ainutlaatuisen pelitapahtuman, joka sisältää ilmatemppelikartan yksi yhtä vastaan -otteluille. Lisäksi päivitys sisältää uusia hahmotoimintoja sekä uuden emoji- ja avatar-valikoiman. Uudet esineet ja pelikartat ovat pelattavissa myös tapahtuman jälkeen.

Avatar-päivityksen esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/y39f_odO2LY.

Brawlhalla on vauhdikas taistelupeli, joka tarjoaa värikästä ja letkeää toimintaa tasohyppelymäisessä peliympäristössä. Kilpapelaamiseen sopivassa pelissä on yli 50 erilaista persoonallista pelihahmoa, joista jokaisella on omat erikoiskykynsä, taistelutyylinsä ja elekielensä. Peli on ladattavissa ilmaiseksi sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X/S-, Xbox One- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Lisäksi peli on saatavilla mobiililaitteille.

Lisätietoja
www.brawlhalla.com
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh6VFbkAaBa3cqLMR7w?e=XQAn4b (kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Brawlhalla, Far Cry, For Honor, Just Dance, Watch Dogs, The Crew, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2020-2021 oli yli 2,241 miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.