Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft kertoi huippusuositun Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege -toimintapelin uudistuksista seitsemännelle pelivuodelleen.

Rainbow Six Siegen seitsemännen pelivuoden ensimmäinen kausi on nimeltään Demon Veil. Kausi tuo mukanaan uuden Azami-japanilaisoperaattorin, ensimmäisen uuden kartan kolmeen vuoteen, pysyvän Team Deathmatch -pelitilan ja paljon muita pelipäivityksiä.

Japanilainen keskinopea Azami on uusi, arvoituksellinen puolustusoperaattori. Hänen heitettävät Kiba Barrier -kapselit laajenevat ja jähmettyvät luodinkestäviksi suojiksi. Näin Azami voi nopeasti korjata reikiä seinissä ja lattioissa. Uuden operaattorin lisäksi tulevalla kaudella nähdään Irlantiin sijoittuva uusi Emerald Plains -kartta.

Demon Veil tuo myös mukanaan uuden Team Deathmatch -pelitilan, joka tarjoaa pelaajille täydellisen ympäristön lämmittelyyn ja harjoitteluun ennen kilpaotteluita. Se tuo myös rennomman pelikokemuksen Rainbow Six Siegeen. Muita pelipäivityksiä ovat muun muassa Match Replay -katsojatila konsolipelaajille sekä operaattorien tasapainotuspäivitykset Goyolle ja Valkyrielle.

Uudet esittelyvideot voi katsoa osoitteissa https://youtu.be/oQNc9bfoIl0 ja https://youtu.be/V6U5gvUNNJE.

Moninpelivetoisella Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege -toimintapelillä on maailmanlaajuisesti yli 60 miljoonaa rekisteröitynyttä pelaajaa. Samalla pelin suosio elektronisen urheilun saralla on kasvanut kovaa vauhtia. Taktisen ja toimintapitoisen erikoisryhmätoiminnan ykkösnimi vie pelaajansa jännittävän ja kiihkeätunnelmaisen toiminnan maailmaan, jossa lainvalvojat ja ammattirikolliset ottavat yhteen toistensa kanssa. Rainbow Six -pelisarja ei kuitenkaan edusta suoraviivaista räiskimistä, vaan rakentuu tarkkaan laadittujen strategioiden ja taktisten toimintamallien varaan. Poliisin ja armeijan erikoisryhmistä tutut erikoisvälineet, kuten erilaiset räjähteet, kranaatit, suojakilvet ja monet muut apuvälineet ovat yhtä tärkeässä osassa kuin vaativaan voimankäyttöön tarkoitetut ampuma- ja lähitaisteluaseet. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege onkin yhdistelmä sekä kiivasta räiskintää, vaarallisia lähitaistelutilanteita että taktista osaamista ja strategista pohdintaa. Yksinpelin lisäksi Tom Clancy’s Rainbow Six Siege tarjoaa monipuoliset moninpelitilat, joissa pelaajat voivat toimia ryhmissä toisiaan vastaan. Peli soveltuukin erinomaisesti myös elektronisen urheilun temmellyskentäksi.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege on saatavana sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Se on saatavana myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja
https://www.ubisoft.com/fi-fi/game/rainbow-six/siege/
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vhcsQf8-elFZKUkLVBg?e=cNLadH (kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Far Cry, For Honro, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2018-2019 oli yli kaksi miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.