Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft toi Assassin’s Creed The Ezio Collection -pelikokoelman myös Nintendo Switch -pelaajien koettavaksi.

Maailman suosituimpiin toimintapelisarjoihin lukeutuva Assassin’s Creed on laajentanut massiivista tarinaansa lukemattomille eri pelialustoille vuosien varrella. Pelisarjan maineikkaat varhaisosat ovat kuitenkin olleet nykypelaajien ulottumattomissa, sillä uudemmilla pelilaitteilla ei näitä pelejä ole voinut pelata.

Assassin’s Creed The Ezio Collection -pelikokoelma sisältää kolme täysimittaista peliä Nintendo Switch -pelikonsolille. Assassin’s Creed II, Assassin’s Creed Brotherhood ja Assassin’s Creed Revelation tuovatkin pelisarjan rakastetut osat päivitettynä myös Nintendo-pelaajien ulottuville. Pelien lisäksi kokoelma sisältää kaksi Assassin’s Creed -lyhytelokuvaa. Alkuperäisteoksille kunniaa tekevän uudelleenkäsittelyn ansiosta pelikokoelma tukee pelaamista sekä pelikonsolin omalta näytöltä että televisioruudulta. Pelit tukevat myös Nintendo Switchin tärinäominaisuuksia ja kosketusnäyttöä. Myös pelin käyttöliittymä on suunniteltu uusiksi.

Pelien pääosassa nähdään legendaarinen mestarisalamurhaaja Ezio Auditore da Firenze. Assassin’s Creed II -pelissä ensiesiintymisensä tekevä Ezio vie pelaajan renessanssiajan Italiaan, jonka myötä tulevat tutuksi Firenze ja Venetsia. Kiehtova tarina vie vallanpitäjien, salaliittojen ja kostontäyteisen tarinan pariin. Ezio kohtaa matkallaan haasteita, joita ratkotaan niin neuvokkuuden ja erilaisten varusteiden kuin myös aseiden avulla. Varustepuolen suunnittelusta on vastannut maineikas keksijä Leonardo de Vinci, mikä tuokin seikkailuun kutkuttavia yllätyksiä hyödyntäen aikakauden huipputason tekniikkaa. Pelikampanjaa on täydennetty tarinallisella lisäosalla.

Assassin’s Creed Brotherhood syventää ja laajentaa Ezion seikkailua uusin tarinankääntein. Vastaansa Ezio saa pahamaineisen ja voimakkaan temppeliherrojen järjestön, jonka seurauksena Ezio matkaa Roomaan. Italian hallinnollinen ja kulttuurillinen keskus on myös ahneuden ja korruption tyyssija, minkä Ezio saa karvaasti kokea. Ezion ei kuitenkaan tarvitse taistella kokonaista järjestöä vastaan yksin, sillä hän saa johdettavakseen kokonaisen veljeskunnan taistelussa vihollista vastaan. Myös Brotherhoodin tarinalle on jatko-osanaan oma tarinavetoinen lisäosa.

Ezio-trilogian päätösosa on Assassin’s Creed Revelation, jonka myötä Ezio joutuu hylkäämään entisen elämänsä. Hän ottaa suunnakseen seurata maineikkaan assassiinin, Altaïrin, jälkiä. Matka vie Ezion ottomaani-imperiumin keskukseen, Konstantinopoliin, jossa Ezio kohtaa temppeliherrojen uudet suunnitelmat. Ezio on estettävä vallanjanoinen kaappaus keinolla millä hyvänsä. Pelin lisäosa laajentaa tarinaa uusin kääntein ja sisältyy pelikokoelmaan muiden laajennusosien lailla.

Pelien ohella mukana olevat Assassin’s Creed Lineage- ja Assassin’s Creed Embers -lyhytelokuvat syventävät Ezion tarinaa entisestään.

Pelikokoelman uuden Nintendo Switch -esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/CYzdWCWrUD8.

Assassin’s Creed The Ezio Collection on nyt saatavilla Nintendo Switch -pelikonsolille. Pelijulkaisun ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja
www.ubisoft.com/fi-fi/game/assassins-creed/the-ezio-collection
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh-tWY3DlLTnUq8wUcw?e=Uz8Ik7 (kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Brawlhalla, Far Cry, For Honor, Just Dance, Watch Dogs, The Crew, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2020-2021 oli yli 2,241 miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.