Suomalainen teknologiatuotteiden maahantuontiin ja tukkumyyntiin keskittyvä East & West Distribution Oy on julkaissut Kingsmith-juoksumatot tehokkaaseen sisäliikuntaan.

Moni kävelyä ja lenkkeilyä harrastava harmittelee tähän aikaan vuodesta liukasta ja loskaista säätä. Liikkuminen huonossa säässä ei ole mukavaa ja voi olla jopa vaarallista. Mikään ei korvaa raittiissa ilmassa ja luonnossa liikkumista, mutta nykyaikaisilla juoksu- ja kävelymatoilla päästään jo aika lähelle. Ne ovat myös helppokäyttöinen ja nopea tapa kunnostaan huolta pitäville lisätä liikkumistaan lähes huomaamatta vaikkapa työpäivän tai tv-katselun ohessa. Juoksu- ja kävelymatot myös taittuvat pieneen tilaan, joten niitä on helppo säilyttää vaikkapa sohvan, sängyn tai toimistopöydän alla.

Juoksu- ja kävelymaton kanssa käytettävä KS Fit -sovellus mittaa automaattisesti aikaa, nopeutta ja otettuja askeleita sekä arvioi kalorien kulutusta. Näin omaa suorituskykyä ja kävelyn tehokkuutta voi helposti seurata suoraan älypuhelimen näytöltä.

Kingsmith WalkingPad C2
Kokoontaittuva Kingsmith WalkingPad C2 on uuden tuoteperheen kevyin ja edullisin kävelymatto. Se soveltuu alle 100 kilogrammaa painaville reippailijoille, jotka kävelevät 0,5 – 6 kilometrin tuntinopeudella. Vain vähän tilaa vievän rakenteensa ansiosta kävelymaton voi helposti siivota pois tilaa viemästä esimerkiksi sängyn tai sohvan alle. Laadukkaasta EVA-muovista valmistettu matto pehmentää askellusta nilkkojen rasitusta ehkäisevästi. Älykkään nopeudentunnistuksen ja langattoman kaukosäätimen ansiosta kävelymatto on myös turvallinen käyttää.

Kingsmith WalkingPad X21
Kingsmith WalkingPad X21 on puolestaan jämerä kotikäyttöön tarkoitettu juoksumatto alle 110 kilogrammaa painaville juoksijoille. Sen nopeutta voi säätää lähes portaattomasti aina puolen kilometrin tuntinopeudesta reippaaseen juoksuvauhtiin (12 km/h). Kokoontaittuvan rakenteen ansiosta juoksumaton voi helposti siivota pois tilaa viemästä esimerkiksi sängyn alle tai seinän vierustalle. Juoksumatossa on myös tukeva käsinoja, jossa on kätevä säilytystila puhelimelle. Näin se on helposti ulottuvilla juoksusession ajan. Lisäksi käsinojassa on pyörösäädin ja OLED-näyttö asetusten säätämiseksi.

Hinta ja saatavuus
Edullinen Kingsmith WalkingPad C2 ja jykevä Kingsmith WalkingPad X21 ovat saatavana välittömästi 589 ja 1 299 euron kuluttajahintoihin. Myös muita malleja on saatavana 2tech-verkkokaupasta ja muilta asiantuntevilta jälleenmyyjiltä. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
https://ewdist.fi/kingsmith
https://www.2tech.fi/tuoteryhma/juoksumatot-1679339
https://youtu.be/S6IE6dQDvqs (WalkingPad C2 -esittelyvideo)
https://youtu.be/L-92rErXva0 (WalkingPad X21 -esittelyvideo)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh_xECjPGz_FgWN_WYw?e=Vlqsvo (kuvia)

Kingsmith
Vuonna 2015 perustettu kiinalainen Kingsmith on älykkäisiin liikuntasovelluksiin ja -laitteisiin keskittynyt valmistaja. Yritys aloitti WalkingPad-kävelymattojen valmistajana ja on sen jälkeen laajentanut toimintaansa maailmanlaajuiseksi keskittymällä terveyden ja hyvinvoinnin tuotteisiin. Lisätietoja osoitteessa www.walkingpad.com.

East & West Distribution Oy
East & West Distribution Oy on suomalainen teknologiatuotteiden maahantuontiin ja tukkumyyntiin keskittyvä yritys. Se toimii Xiaomin ja sen MiOT-ekosysteemiyritysten virallisena agenttina, tukkurina ja Mistore.fi-kauppapaikan ylläpitäjänä. East & West edustaa Suomessa useita tuotemerkkejä, kuten 360, Amazfit, Amiro, Aqara, BlitzWolf, Cubot, Dreame, Imilab, Nillkin, Ulefone, Unagi, Xiaomi, Yeelight, Yi ja Zepp. Lisätietoja osoitteessa www.ewdist.fi.