Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) tuo taktisen Rainbow Six Siege -toimintapelin tänään myyntiin sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että Windows-tietokoneille. Sen kunniaksi Ubisoft on julkaissut myös uuden esittelyvideon ja muutaman uuden tilannekuvan 4K-laadulla.

R6S

Taktisen ja toimintapitoisen erikoisryhmätoiminnan ykkösnimi Tom Clancy’s Rainbow Six Siege vie pelaajansa jännittävän ja kiihkeätunnelmaisen toiminnan maailmaan, jossa lainvalvojat ja ammattirikolliset ottavat yhteen toistensa kanssa. Rainbow Six -pelisarja ei kuitenkaan edusta suoraviivaista räiskimistä, vaan rakentuu tarkkaan laadittujen strategioiden ja taktisten toimintamallien varaan.

Poliisin ja armeijan erikoisryhmistä tutut erikoisvälineet, kuten erilaiset räjähteet, kranaatit, suojakilvet ja monet muut apuvälineet ovat yhtä tärkeässä osassa kuin vaativaan voimankäyttöön tarkoitetut ampuma- ja lähitaisteluaseet. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege onkin yhdistelmä sekä kiivasta räiskintää, vaarallisia lähitaistelutilanteita että taktista osaamista ja strategista pohdintaa. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege tarjoaa monipuoliset moninpelitilat, joissa pelaajat voivat toimia ryhmissä toisiaan vastaan. Peli soveltuukin erinomaisesti myös elektronisen urheilun temmellyskentäksi.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege on saatavana Standard-, Gold-, Art of Siege- ja Tactical Elite -versioina. Ne poikkeavat toisistaan lisäsisältöjen, pelitehtävien ja kausikortin osalta. Eri versioiden sisältötiedot löytyvät osoitteesta http://rainbow6.ubi.com/siege/en-NORDIC/buy/index.aspx. Vuoden mittainen kausikortti sisältää useita etuja, kuten etumatkan uusiin operaattorilisäyksiin, teholisäyksiä lisäominaisuuksien avauksiin, asepinnoitteita, lisää päivittäishaasteita ja 600 Rainbow Six Siege -krediittiä, joilla voi hankkia lisää pelisisältöä. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Rainbow Six Siegen ensimmäinen lisälaajennus on nimeltään Operation Black Ice ja se julkaistaan tammikuussa. Laajennuspaketti sisältää kaksi uutta operaattoria kanadalaisesta terrorisminvastaisesta JTF2-erikoisryhmästä, täysin uuden kartan sekä muita ominaisuuksia.

Lisätietoja internetissä
http://www.rainbow6.com
https://youtu.be/RPY3TQSolm4 (julkaisuvideo)
https://youtu.be/uNakJjHCVAo (kausikortin esittelyvideo)
http://bit.ly/1IB5Fov (tuotekuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden julkaisija, jolla on sekä vahva ja laaja valikoima tuotteita että monipuolisia kumppanuuksia. Yrityksellä on omia toimistoja 26 maassa ja myyntiä runsaassa 55 maassa ympäri maailman. Ubisoft on sitoutunut toimittamaan korkealaatuisia ja kehityksen kärjessä olevia videopelejä asiakkailleen. Ubisoftin myynti vuonna 2014 oli runsaat 1,4 miljardia euroa. www.ubisoftgroup.com