Ad Infinitum

PAN Visionin jakelemassa ja NACONin julkaisemassa kauhupelissä sukelletaan syvälle ihmismielen psyyken sisälle ja käydään läpi sotatraumoja muun muassa hallusinaatioiden kautta.

Ad Infinitum on kauhupeli psykologisella kulmalla. Sen keskiössä on traumaperäisestä stressihäiriöstä kärsivä saksalaissotilas ensimmäisessä maailmansodassa. Sen tuomat surrealistiset painajaiset riivaavat sotilasta, joka painii alituiseen ahdistuksen, masennuksen ja kivun parissa. Nämä heijastuvat mieleen kammottavina ja epätodellisina olentoina, jotka tuntuvat täysin voittamattomilta.

Kahdessa eri todellisuudessa kärsivä sotilas käsitteleekin tapahtuneita monella eri tasolla. Tapahtumat tarjotaan pelaajalle painajaismaisen kauhukokemuksen muodossa. Pelaajan pyrkimyksenä on saada painajaismaisten tapahtumien ketju katkaistua ja tuoda loppu asioille, jotka hiipivät mielen perukoille päivästä toiseen.

Sotilaan mieli vaeltaa tutuista paikoista toiseen, kuten juoksuhautoihin ja toisaalta myös kodin seinien sisäpuolelle. Kun sotilaan kokema todellisuus yhdistyy saumattomasti osaksi tämän kokemia painajaisia, alkavat mielen rajat hämärtyä ja kauhukuvat tuntua yhä todellisemmilta.

Pelaaja pääsee purkamaan sotilaan mielen luomia kauhukuvia yksi kerrallaan, jotka esitetään pelissä ratkaistavina ongelmina ja arvoituksina. Nämä yhdistettynä varjoissa lymyäviin hirviöihin tekevät pelikokemuksesta ainutlaatuisen tapauksen.

Kiehtova ja jännittävä Ad Infinitum onkin muista peleistä erottuva ja mieleenpainuva kokemus kammottavalla, mutta palkitsevalla tavalla.

Pelin synkkätunnelmaisen esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/icz0Mek6VZY.

Ad Infinitum julkaistaan 14. syyskuuta sekä PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 16.

Lisätietoja

https://ad-infinitum-game.de/
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viPExqXhvh8p9vjoZ8Q?e=3QtISW (kuvia)

PAN Vision

PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.