Jimm's - Assembly 2023

Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja ja tietotekniikan verkkokaupan pioneeri, Jimm’s PC-Store esittelee uusia asioita Assembly Summer -tietokonetapahtumassa.

Jimm’s PC-Store on jälleen mukana Assembly-tietokonetapahtumassa ja tällä kertaa mukana on useita uusia aktiviteetteja. Tämän vuoden erikoisuutena Jimm’s-osastolla on tietokoneen kasausnäytös. Jimm’sin oma Miko kasaa tapahtuman aikana nestejäähdytetyn Jimm’s Custom Loop -tietokoneen. Kasausta voi tulla katselemaan suoraan paikan päälle tai seurata sitä YouTube-osoitteessa https://www.youtube.com/watch?v=sPknu8SoYH0. Koottu tietokone tarvitsee luonnollisesti myös nimen, ja tätä varten Jimm’s järjestää nimeämiskilpailun Assembly-alasivullaan.

Kasausnäytöksen lisäksi useita ennätyksiä rikkonut huippuylikellottaja Juhani ”Luumi” Luumi saapuu Jimm’s-osastolle nestetyppisäiliöiden kanssa ottamaan komponenteista kaiken irti. Kellotusnäytökset järjestetään perjantaina ja lauantaina noin klo 14 alkaen.

Jimm’s PC-Store on osa merkittävää kansainvälistä Pro Gamersware (PGW) -konsernia. Jimm’sin lisäksi tähän ryhmään kuuluu yhdeksän peli- ja teknologia-alan tuotemerkkiä, jotka hyödyntävät omia vahvuuksiaan ja luovat vertaansa vailla olevan ekosysteemin. PGW-tuotemerkkeihin kuuluvat Ducky, noblechairs, AeroCool, Streamplify, ThunderX3, Kolink, Endgame Gear, Nitro Concepts ja toukokuussa julkistettu Gamiac. Tuorein tuotemerkki Gamiac keskittyy välttämättömiin pelilaitteisiin ja tarjoaa erityisesti nuorille pelaajille hienostuneita tuotteita edulliseen hintaan. Gamiac-tuotteet ovat ensiesittelyssä Assembly Summer -tapahtumassa.

Jimm’s-osastolta löytyy monenlaisia muitakin aktiviteetteja. Siellä pääsee esimerkiksi testaamaan Jimm’s-pelikoneita sekä pyörittämään Onnenpyörää ja kisaamaan mukavista palkinnoista. Osastolla on myös HAVU Gaming Pop-Up -myymälä.

Jimm’s on myös rakentanut suomalaiselle HypeHype-pelistudiolle oman tietokoneen Assembly-tapahtumaa varten. Tämä noin viiden tuhannen euron arvoinen HypeHype PC -tietokone toimii myös palkintona Assemblyn virallisen pelin muokkauskisassa. Tästä lisätietoa osoitteessa https://hypehype.com/assembly-kesa-2023.

Tutut huudatukset ja isoimmat kilpailut järjestetään tänä vuonna aiemmasta poiketen kahdessa paikassa eli Black Stage -tapahtumalavalla ja Content Corner -lavalla. Jälkimmäiseltä löytyvät myös Assemblyn kovimmat somevaikuttajat, kuten Herbalisti, Wildeem, Lancelot ja TerapeuttiVille.

Kesän ehdottomasti nörtein festari ja Suomen suurin pelaamisen ja digitaalisen kulttuurin tapahtuma, Assembly Summer 2023, järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 3.-6. elokuuta.

Lisätietoja

www.jimms.fi/fi/Pages/Assembly
https://party.assembly.org/summer23
https://assembly.galleria.fi/ (kuvia)

Jimm’s PC-Store

Jimm’s PC-Store Oy on sekä Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja että asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä. Vuoden 2022 liikevaihto oli noin 58 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa oli 60 henkilöä. Toimipaikka sijaitsee Turussa. Lisätietoja osoitteessa www.jimms.fi.