Jimms_ENCE_Creator

Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja ja tietotekniikan verkkokaupan pioneeri, Jimm’s PC-Store julkisti kolme uutta pelitietokonetta, jotka on suunniteltu ja brändätty yhdessä suomalaisen ENCE-pelitiimin kanssa.

”Jimm’s on tukenut toimintaamme jo vuosia ja se on ollut korvaamattoman arvokas apu kehittyessämme yhdeksi maailman parhaista e-urheilun organisaatioista”, kommentoi ENCEn markkinointijohtaja Joona Leppänen. ”Olemme käyttäneet Jimm’sin pelitietokoneita pitkään ja ne ovat aina olleet luotettavia ja juuri sopivasti käyttöömme räätälöityjä. Nyt pääsimme mukaan uusien ENCE-kokoonpanojen suunnitteluun alusta alkaen ja uskonkin, että nämä ovat tasapainoisimmat ja parhaat tietokoneet omaan käyttöömme ja faniemme käyttöön.

”ENCE on Suomen e-urheilun kuningas ja siksi on upeaa tehdä yhteistyötä heidän kanssaan”, kommentoi Jimm’s PC-Storen toimitusjohtaja Veli ’Wellu’ Nietula. ”Olemme kehittäneet ENCEn kanssa yhteistyössä kolme uutta pelitietokonetta eri tasoisille pelaajille. Kaikissa niissä yhteistä on laadukkaat ASUS-komponentit, näyttävästi valaistu nestejäähdytys ja upea ENCE-brändäys.”

Jimm’s Powered by ASUS – ENCE Creator

Jimm’s Powered by ASUS – ENCE Creator on huipputason pelitietokone, joka on suunniteltu erityisesti sisällöntuottajille. Se sopii monipuoliseen käyttöön striimauksesta videotuotantoon, tehopelaamiseen ja e-urheiluun. Sisällöntuotantoa varten laitteessa on paljon tehoa, suuri tallennuskapasiteetti, paljon laajennettavuutta ja kestävä teräskotelo.

ASUS-komponenteista rakennetussa pelitietokoneessa on poikkeuksellisen tehokas 3,4/5,4 gigahertsin Intel Core i7-13700K -suoritin ja salamannopea 32 gigatavun keskusmuisti. Upea ASUS-nestejäähdytys pitää suorittimen viileänä ja tehokkaana raskaissakin tehtävissä ja värikäs valaistus tuo tietokoneeseen modernin ilmeen. Laadukas NVIDIA 4070 Ti -näytönohjain ei hidastele vaativimmissakaan peleissä ja sen grafiikkaominaisuudet herättävät tuoreimmat pelit eloon huikealla visuaalisella ilotulituksella.

Tyylikkäässä tornikotelossa on kahden teratavun huippunopea SSD-massamuisti sekä laajennustilaa lukemattomille laitteille asemapaikkojen ja peräti kymmenen USB-liitännän kautta. Sisällöntuotantoa varten laitteessa on myös nopeimmat ja uusimmat verkkoyhteydet. Kotelo on valmistettu peräti 1,5 millimetrin paksuisesta galvanoidusta teräksestä. Se parantaa kestävyyttä ja antaa kotelolle teollisen tyylin. Kotelossa on lisäksi erityinen pinnoite, joka kestää kolhuja ja naarmuja. Se on varustettu kahdella ergonomisella, kudotulla puuvillakahvalla, jotka on testattu perusteellisesti kestämään jopa 30 kilogramman painon.

Jimm’s Powered by ASUS – ENCE Pro ja Jimm’s Powered by ASUS – ENCE Academy

Jimm’s Powered by ASUS – ENCE Pro ja Jimm’s Powered by ASUS – ENCE Academy ovat järkeviä valintoja pelaamisensa vakavasti ottaville aktiivipelaajille. Molemmat pelitietokoneet tarjoavat erinomaista pelitehoa, hyvän tallennuskapasiteetin ja paljon laajennettavuutta tyylikkäässä tornikotelossa. Nämäkin tietokoneet on rakennettu ASUS-komponenteista ja ne hyödyntävät Intel-suorittimia, NVIDIA 3070/3060 -näytönohjaimia ja upeaa ASUS-nestejäähdytystä. Tyylikkäässä tornikotelossa on yhden teratavun SSD-massamuisti ja paljon laajennustilaa.

Hinta ja saatavuus

Jimm’s Powered by ASUS – ENCE Creator, Jimm’s Powered by ASUS – ENCE Pro ja Jimm’s Powered by ASUS – ENCE Academy ovat saatavana välittömästi 3 399, 2 199 ja 1 699 euron kuluttajahintoihin. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron. Jimm’s-tietokoneet myydään aina räätälöityinä. Keskusyksikön ympärille voi erikseen hankkia minkä tahansa näppäimistön, hiiren, näytön ja muut lisälaitteet.

Lisätietoja

www.jimms.fi/fi/Pages/ENCE
https://1drv.ms/f/s!Avh8gGYzxU_viakszolN47qj0wywQw?e=EKXqTO (kuvia)

Jimm’s PC-Store

Jimm’s PC-Store Oy on sekä Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja että asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä. Vuoden 2022 liikevaihto oli noin 58 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa oli 60 henkilöä. Toimipaikka sijaitsee Turussa. Lisätietoja osoitteessa www.jimms.fi.