PAN Vision Finland Oy (www.panvision.com) tuo Portal Knights -toimintaseikkailun myös Nintendo Switch -pelikonsolille. Portal Knights tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän roolipeliä, seikkailua ja rakentelua värikylläisessä fantasiamaailmassa niin yksin- kuin moninpelinäkin.

Uudet pelaajat pääsevät heti mukaan juhlimaan kiinalaista uutta vuotta. Tämä pelin sisäinen erikoistapahtuma kestää 5. maaliskuuta asti ja palkitsee pelaajia kevätjuhlateemoilla ja lemmikeillä, kuten ihastuttavilla pandoilla ja lohikäärmeillä.

Portal Knights tuo Nintendo Switch -pelaajille uusina ominaisuuksina kosketusnäyttötuen ja langattoman pelituen.

Portal Knightsin värikäs fantasiatodellisuus koostuu arvoituksellisista ja seikkailujentäyteisistä saarista, jotka yhdistyvät toisiinsa taikaporttien kautta. Pelimaailma on kohdannut todellisuuden hajottaneen kaaoksen, jonka ansiosta moninaiset hirviöt ja kummalliset olennot saavat riehua ja mellastaa maailmassa vapaasti. Pelaajahahmon uljaana tehtävänä on tuoda järjestystä sekasorron keskelle ja palauttaa rauha maailmaan.

Eeppisen päätehtävän ohella on tietenkin kiehtovaa tutkia pelin jännittävää maailmaa, loihtia mitä mielikuvituksellisempia rakennelmia ja suorittaa erilaisia sivutehtäviä hirviöitä nujertaen. Seikkailua ei kuitenkaan tarvitse suorittaa yksin, sillä hauskanpitoa riittää kokonaiselle porukalle. Moninpeli on koettavissa joko kahden pelaajan voimin samalla jaetulla näytöllä tai neljän pelaajan kesken verkkopelissä.

Seikkailun aikana pelaaja törmää lukemattomiin persoonallisiin sivuhahmoihin. Näitä onkin mukana toista sataa erilaista ja nämä osaltaan värittävät tarinaa omine tarkoitusperineen. Osa sivuhahmoista saattaa tarjota apua pelaajalle haasteiden ratkomisessa. Pelaaja voi myös hankkia itselleen eläinkumppanin, jonka kanssa taivaltaminen ja seikkailun kokeminen on entistä hauskempaa.

Rauhaton ja kaoottinen maailma on kuitenkin täynnä vaaroja ja pelottavia hirviöitä. Näitä vastaan kamppailu onkin yksi avaintekijöistä Portal Knightsin sadunomaisessa pelimaailmassa ja sankariksi kasvamisessa. Taisteluiden ohella tärkeää on tavaroiden ja raaka-aineiden kartuttaminen. Niiden avulla pelaaja voi rakentaa ja valmistaa monenlaisia rakennelmia ja varusteita.

Portal Knights on upea sekoitus avoimen pelimaailman roolipelejä, perinteistä seikkailua sekä rakentelupelejä. Edistymisen vapaus ja pelihahmon kehittäminen mahdollistavat yksilöllisen ja ainutlaatuisen seikkailukokemuksen, jonka jokainen pelaaja kokee omalla tavallaan.

Portal Knights julkaistaan Nintendo Switch -pelikonsolille 9.2.2018. Peli on lisäksi saatavana PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille. Pelin ikäraja on PEGI 7.

Lisätietoja
http://www.portalknights.com/en/
www.panvision.com/pelit
https://youtu.be/kv4Hhr4DvCA (esittelyvideo)
http://bit.ly/2mELSjY (pelikuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.