Maailman johtavan oheislaitteiden valmistajan, Logitechin omistama Ultimate Ears (www.ultimateears.com) julkisti uuden ja tyylikkään kaiutinmalliston.

Ultimate Ears WONDERBOOM Freestyle Collection on muhkealla äänellä ja rohkealla tyylillä varustettu kaiutinmallisto, joka kestää vettä ja kolhuja. Helposti mukana kulkeva, mukin kokoinen ja langaton WONDERBOOM Freestyle on kevyt, mutta silti kestävä matkakaiutin, jossa on yllättävän voimakas äänentoisto.

WONDERBOOM Freestyle on saatavana viidellä eri kuosilla, jotka yhdistävät musiikin ja muodin viimeisimmät trendit ennen näkemättömällä tavalla. Concrete-kaiutin on väritykseltään neutraali ja muistuttaa maaliroiskeillaan ja varjoillaan kaupunkimaisemaa. Avocado-kaiutin on väritykseltään hienovaraisen vihreä kuin kulho guacamolea. Patches-kaiutin on persoonallinen kangasmerkkejä ja pinssejä täynnä oleva farkkupallo. Raspberry-kaiutin on raikas ja mehukas jättivadelma. Unicorn-kaiutin on maagisesti soiva sekoitus pastellivärejä.

“Uusi mallisto keskittyy itsensä ilmaisuun,” kommentoi Ultimate Earsin johtaja Charlotte Johs. “Voit hallita soittolistaasi ja henkilökohtaista tyyliäsi, joten miksei sinulla olisi kaiutinta, joka heijastelee samaa tyyliä? WONDERBOOM Freestyle soi muhkeasti ja tarjoaa vapauden ilmaista omaa tyyliä trendikkäällä ja kestävällä tavalla.”

WONDERBOOM Freestyle täydentää olemassa olevaa, palkittua WONDERBOOM-kaiutinmallistoa, joka toistaa kirkasta ja erottelukykyistä ääntä 360 asteen säteellä. Kaiutin tarjoaa tuhtia äänentoistoa kolhuja ja vettä kestävässä muodossa. Se on IPX7-sertifioitu, joten se kestää puolen tunnin upotuksen enintään metrin syvyiseen veteen ja se myös kelluu itsekseen veden pinnalla. Se kestää 1,5 metrin pudotuksen maahan ja kiinnityslenkin avulla sen voi kiinnittää melkein mihin tahansa. Ladattavasta akusta riittää virtaa jopa 10 tunnin yhtäjaksoiseen soittoon ja langaton Bluetooth-yhteys kantaa jopa 30 metrin etäisyydelle. WONDERBOOM sopii arkiseksi suihkukaveriksi, talvisiin lumirientoihin, kesäisiin rantaleikkeihin ja kuraisiin festarireissuihin.

WONDERBOOM Freestyle -kaiutinmallisto näkyy ja kuuluu myös Freestyle-laskettelun maailman cupin finaaleissa Ranskan Tignesissä 18.-22. maaliskuuta 2018. Freestyle-laskettelun suurimmat tähdet kilpailevat Crystal Globe -palkinnosta Ultimate Earsin toimiessa tapahtuman virallisena sponsorina. Tämä kumppanuus tuo esiin yhteisen intohimon, jossa vain paras, rohkein ja aidoin on kyllin hyvä voittoon kaikissa olosuhteissa.

Saatavuus ja hinnoittelu
Ultimate Ears WONDERBOOM Freestyle Collection tulee myyntiin helmikuun lopulla 99 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
https://www.ultimateears.com/fi-fi/collections/wonderboom-freestyle-collection.html
http://bit.ly/WONDERBOOM_Freestyle (kuvia & esittelyvideo)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Ultimate Ears
Ultimate Ears muuttaa tavan, jolla ihmiset kokevat musiikin yhdessä kaikkialla. Ensin Ultimate Ears mullisti tavan, jolla muusikot voivat olla vuorovaikutuksessa konserttiyleisön kanssa siirtämällä esiintymislavan äänentoiston lavamonitoreista räätälöityihin korvamonitoreihin. Nykyään Logitech Internationalin omistama Ultimate Ears -tuotemerkki jatkaa laadukkaan äänentoiston kehittämistä palkituilla langattomilla kaiuttimillaan. Ne on suunniteltu musiikin ystäville riippumatta mihin elämä heitä kuljettaa. Logitech International on perustettu vuonna 1981 ja sen pääkonttori sijaitsee Sveitsin Lausannessa. Yhtiö on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI). Lisätietoa Ultimate Earsista osoitteessa www.ultimateears.com.