Kajaanilainen pelistudio Critical Force vahvisti, että sen elektroniseen mobiiliurheiluun soveltuvalla Critical Ops -pelillä on yli miljoona päivittäistä pelaajaa.

Critical Ops -peliä on ladattu tähän mennessä yli 34 miljoonaa kertaa. Critical Ops on ollut yhteisön tukema moninpeli heti alusta alkaen ja sillä on aina ollut aktiivinen seuraajakunta eri sosiaalisen median kanavissa. Critical Opsilla on nyt yhteensä yli puoli miljoonaa seuraajaa sen eri sosiaalisen median kanavat yhteen laskettuna. Ehkä vielä uskomattomampaa on pelin suosio YouTubessa, jossa eri vaikuttajat ovat julkaisseet yli puoli miljoonaa Critical Ops -videota! Niin ikään Critical Opsin Discord-palvelin on yksi suosituimpia lajissaan yli 54 000 jäsenellä.

“Vuosi 2017 oli meille ilmiömäinen monella tavalla. Pelistämme tuli yksi elektronisen mobiiliurheilun standardeista ja samalla työntekijämäärämme yli nelinkertaistui”, kommentoi Critical Forcen toimitusjohtaja Veli-Pekka Piirainen. “Olemme innoissamme kuluvasta vuodesta ja meillä on monia merkkipaaluja edessämme, kuten vaikkapa Critical Opsin virallinen julkaisu.”

Lisätietoja
www.criticalforce.fi
http://bit.ly/2k6o32v (kuvia ja videota)
https://youtu.be/U6U1XwvMmhs (esittelyvideo)

Critical Force
Critical Force on kajaanilainen pelikehittäjä, joka keskittyy mobiililaitteiden kilpailullisiin moninpeleihin. Yhtiön ensimmäinen peli on mobiililaitteille tarkoitettu ensimmäisen persoonan ammuntapeli Critical Ops. Sitä on tähän mennessä ladattu yli 34 miljoonaa kertaa maailmanlaajuisesti ja sitä pelaa miljoona pelaajaa päivittäin. Pelistä onkin tullut todellinen elektronisen mobiiliurheilun pioneeri. Yritys sai neljän miljoonan euron siemenrahoituksen korealaiselta pelijulkaisujätti NHN Entertainmentilta vuonna 2016. Critical Forcella on toimisto Suomen lisäksi Etelä-Koreassa. Critical Force palkittiin Suomen parhaana pelikehittäjänä vuonna 2016.