Maailman johtava yhtenäisten ryhmäkommunikointiratkaisujen toimittaja, Polycom Inc. (www.polycom.fi), julkaisi Polycom Distributed Media Application (DMA) 7000 -sovelluksensa. Se on ainutlaatuinen verkkopohjainen videoneuvottelusovellus, jolla hallinnoidaan helposti useamman eri pisteen videopuheluita yrityksen verkkoympäristössä. Polycom DMA 7000 on suunniteltu yhtenäistämään yrityksen visuaalisen viestinnän infrastruktuuria. Se parantaa videoneuvottelujen tehokkuutta, suorituskykyä ja luotettavuutta. Sen käyttö myös pienentää organisaatioiden työntekijöilleen välittämien videokonferenssipalvelujen kustannuksia.

DMA 7000 -sovellus hallinnoi ja välittää videopuhelut erittäin luotettavilla ja skaalautuvilla Polycom RMX -mediapalvelimien menetelmillä. Mediapalvelimet toimivat videoneuvottelussa ikään kuin siltoina, jotka mahdollistavat useiden eri sijaintien liittymisen samaan neuvotteluun. Ne myös yhdistävät eri verkkojen käyttäjät toisiin verkkoihin ja optimoivat erilaisilla ominaisuuksilla varustettujen päätelaitteiden tuottaman neuvottelukokemuksen. Hajautettu verkkosuunnittelu antaa yrityksille mahdollisuuden sekä yhdistää että käyttää pää- ja sivukonttorien infrastruktuureja yhdessä osana yhtä saumatonta ratkaisua.

DMA 7000 -ratkaisu antaa organisaatioille mahdollisuuden tarvittaessa muuttaa helposti videoneuvottelupalvelujensa kokoluokkaa. Se tapahtuu lisäämällä RMX-mediapalvelimien lukumäärää tai lisäämällä tehokkaampia moduuleita olemassa oleviin RMX-mediapalvelimiin. Lisääminen ei häiritse olemassa olevia palveluja, eikä se lisää merkittävästi ylläpitotyötä. DMA 7000 -ratkaisun älykkäät reititysominaisuudet parantavat luotettavuutta reitittämällä puhelut automaattisesti ja reaaliaikaisesti tilanteissa, joissa esimerkiksi jokin mediapalvelimista ei ole käytettävissä tai puheluiden ohjaaminen on ruuhkautunut. Hajautettu verkkosuunnittelu myös parantaa modulaaristen komponenttien avulla järjestelmän vikasietoisuutta.

DMA 7000 virtaviivaistaa järjestelmän ylläpitoa, raportointia ja päivittämistä. Tyypillisesti ylläpitäjä ohjaa käyttäjän tietylle mediapalvelimelle. Tilanteessa, jossa mediapalvelimen kapasiteetti ylitetään, käyttäjä täytyy ohjata toiselle mediapalvelimelle. DMA 7000 eliminoi tämän tarpeen tukemalla Microsoftin Active Directory -integrointia, käyttämällä yleistä tietokantaa ja tasaamalla kuormaa eri mediapalvelimien välillä. Raportointi virtaviivaistuu puheluihin ja porttien käyttöön liittyvien tietojen keskitetyn keräämisen myötä. DMA 7000 tukee myös järjestelmäpäivityksien suorittamista ilman katkoksia videoneuvottelupalveluissa. Se antaa ylläpidolle mahdollisuuden suorittaa ylläpito- ja päivitystehtävät kustannustehokkaasti virka-aikana.

Saatavuus ja hinnoittelu
Polycom DMA 7000 tulee saataville tammikuussa 2009 ja sen hinta on alkaen 48 570 euroa.

Lisätietoja
http://www.polycom.com/emea/en/products/video/conference_management_scheduling/dma_7000.html

Polycom
Polycom Inc, on maailman johtava yhtenäisten ryhmäkommunikointiratkaisujen (unified collaborative communications, UCC) toimittaja. Polycom tarjoaa laajimman valikoiman HD-tasoisia videoneuvottelu- ja telepresence-ratkaisuja. Polycom tuottaa ratkaisuja pienistä työpöytäsovelluksista aina suuryrityksille soveltuviin ryhmäkommunikointiratkaisuihin. Tarjolla olevat käyttäjäystävälliset ratkaisut ovat helppoja ottaa käyttöön ja hallita. Polycom on erinomainen valinta yrityksille, jotka tavoittelevat kilpailuetuja todistetusti luotettavilla kommunikointiratkaisuilla. Lisätietoja: www.polycom.fi

Polycom ja Polycom-logo ovat Polycom Inc:n rekisteröityjä tuotemerkkejä Yhdysvalloissa ja useissa muissa maissa. Kaikki muut tuotemerkit ovat omistajiensa omaisuutta. © 2008 Polycom Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.