Tietojärjestelmien tietoturvan ja riskienhallinnan markkinajohtaja, McAfee Inc. (www.mcafee.com), julkaisi uuden virtuaalisia ympäristöjä suojaavan ratkaisunsa. Uusi Total Protection for Virtualization -ohjelmisto tarjoaa skaalautuvimman ja laajimman tietoturvan sekä virtuaalisille että fyysisille ympäristöille, työasemille ja verkoille. McAfee tarjoaa räätälöidyn suojan online- ja offline-tilassa oleville virtuaalilaitteille. Näin yritykset voivat turvallisesti hyödyntää kaikki virtualisoinnin tarjoamat mahdollisuudet. Ohjelmisto antaa virtuaalilaitteille monikerroksisen suojan vakoilu- ja haittaohjelmia, haavoittuvuuksia, tietojen varastamista ja väärinkäyttöä sekä roskaposteja vastaan. Keskitetty hallintakonsoli ja automaattiset päivitykset vähentävät tietoturvan hallinnan kuluja sekä resurssitarvetta virtuaalisissa ympäristöissä.

McAfee Total Protection for Virtualization -ohjelmisto sisältää useita eri osia. Se sisältää mm. McAfee VirusScan Enterprise- ja McAfee VirusScan Enterprise for Linux -ohjelmistot, jotka tarjoavat ylivertaisen suojan viruksia, matoja ja muita uhkia vastaan. McAfee VirusScan Enterprise for Offline Virtual Images on ensimmäinen ja ainoa tietoturvaratkaisu offline-tilassa olevien virtuaalilaitteiden turvaamiseen. Sillä ehkäistään myös offline-tilasta mahdollisesti online-tilaan siirtyvät haitat. McAfee AntiSpyware Enterprise -ohjelmiston ainutlaatuiset skannaustoiminnot auttavat tunnistamaan, etukäteen torjumaan ja turvallisesti eliminoimaan vakoiluohjelmat sekä muut mahdolliset haittaohjelmat. McAfee Host Intrusion Prevention for server -ohjelmisto yhdistää tehokkaasti IPS-toiminnot (Intrusion prevention system), palomuurin ja sovellustenhallinnan. Sen avulla torjutaan sekä tunnetut uhat että nollapäivähyökkäykset (zero-day attacks). Keskitetty McAfee ePolicy Orchestator -hallintakonsoli on ainoa integroitu tietoturvan ja riskienhallinnan alusta sekä fyysisille että virtuaalisille ympäristöille.

Saatavuus ja hinnoittelu
Total Protection for Virtualization -ohjelmisto on saatavilla tämän vuoden viimeisellä vuosineljänneksellä. Hinnoittelu perustuu fyysisten palvelimien määrään ja se kattaa kaikki palvelimeen asennetut virtuaalikoneet.

Lisätietoja: www.mcafee.com/virtualization

Lisätietoja

Tiedotus ja testituotteet:
Visionist / Jiri Koivuniemi, email: jiri@visionist.fi, puh: 040-8378097

Tekniset kysymykset ja haastattelut:
McAfee Finland / Janne Aro, email: jarno_aro@mcafee.com, puh: 040-7351705

Tukkurit ja myynti:
Scribona Oy, www.scribona.fi, puh: 09-52721
DNS Finland Oy, www.dns-finland.fi, puh: 09-4393630
McAfee Finland / Caj Salovaara, email: caj_salovaara@mcafee.com, puh: 09-2516353

McAfee Avert Labs
McAfee Avert Labs ylläpitää kansainvälistä korkealuokkaista tietoturvauhkia tutkivaa organisaatiota työllistäen tutkijoita 16 maassa ympäri maailman. Avert Labs yhdistää haittaohjelma- ja virustorjuntatutkimuksen sekä tietoturvahyökkäysten torjunnan ja haavoittuvuuden tutkimisen asiantuntemuksen maailmanlaajuisesti.

McAfee Inc.
McAfee Inc on johtava tietoturvateknologiaan keskittynyt yritys ja sen pääkonttori on Santa Clarassa, Yhdysvalloissa. Se toimittaa proaktiivisia ja hyväksi havaittuja ratkaisuja ja palveluja, jotka suojaavat järjestelmiä ja verkkoja ympäri maailman. Ainutlaatuisen tietoturvaosaamisensa ja innovointiin keskittymisensä ansiosta McAfee auttaa kotikäyttäjiä, yrityksiä, julkista sektoria ja palveluntarjoajia estämään hyökkäyksiä ja käyttökatkoksia sekä seuraamaan ja parantamaan tietoturvaansa. http://www.mcafee.com

McAfee, SiteAdvisor, IntruShield, Foundstone, VirusScan, Avert, Total Protection, AntiSpyware, Secure Content Management, ePolicy Orchestrator, Remediation Manager, Policy Auditor, Data Loss Prevention, Intrusion Prevention System ja Secure Internet Gateway ovat McAfee Inc.:n ja/tai sen tytäryhtiöiden tuotemerkkejä tai rekisteröityjä tuotemerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa. McAfeen punainen väri tietoturvan yhteydessä on tunnusomainen McAfeen tuotteille. Kaikki muut rekisteröidyt tai rekisteröimättömät tuotemerkit ovat omistajiensa omaisuutta. © 2008 McAfee Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.