Tietokoneisiin ja Internetiin liitettävien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja, Creative Labs (www.creative.com), tuo markkinoille laajan valikoiman uusia pelikuulokkeita. Näissä pelikuulokkeissa yhdistyvät uudet teknologiat sekä erinomainen käyttömukavuus pitkienkin pelisessioiden aikana. Kaikki kolme uutuusmallia ovat USB-liitäntäisiä, joten ne on helppo ottaa käyttöön kaikissa peli- ja kannettavissa PC:eissä.

Pelikuulokkeiden markkinat ovat kovassa kasvussa. Aiemmin tänä vuonna tehdyn tutkimuksen mukaan peräti 83 prosenttia pelaajista voisi käyttää laadukkaita pelikäyttöön tarkoitettuja kuulokkeita ja parantaa näin pelikokemustaan entisestään. Ja yhä useampi pelaaja käyttääkin kuulokkeita, koska niiden äänentoiston laatu ja ominaisuudet ovat parantuneet viime aikoina huomattavasti. Creative uusien kuulokkeiden X-Fi-ääniteknologia ja EAX-tilaäänet mahdollistavat kristallinkirkkaan äänentoiston ja upeat moniulotteiset tilaefektit, jotka tuovat uuden ulottuvuuden kaikkeen pelaamiseen. X-Fi-teknologian avulla sinusta tulee parempi pelaaja, koska kuulet vihollisen liikkeet ennen kuin näet niitä!

Digital Wireless Gaming Headset HS-1200
Digital Wireless Gaming Headset HS-1200 on kuulokemikrofonien langaton huippumalli! Kuulokkeiden vastaanotin kytketään tietokoneen USB-liitäntään ja 2,4 gigahertsin langaton teknologia takaa laadukkaan äänentoiston jopa 22 metrin kantamalla. X-Fi CMSS 3D luo monikanavaisen äänentoiston ja uskomattomat kolmeulotteiset tilaefektit. X-Fi Crystalizer toistaa peliäänet kristallinkirkkaasti. Pehmustetut kuulokkeet 40 millimetrin Neodyymi-elementeillä takaavat tehokkaan häiriöäänien poiston ja rikkaan, dynaamisen äänentoiston. Ergonominen muotoilu ja säädettävä pääpanta mahdollistavat useiden tuntien mukavan pelaamisen. Häiriöäänet poistava mikrofoni takaa kommunikoinnin laadukkuuden vaikeimmissakin tilanteissa. Kuulokkeiden kuluttajahinta on 99 euroa.

Fatal1ty USB Gaming Headset HS-1000
Fatal1ty USB Gaming Headset HS-1000 on paras ratkaisu ammattitason pelaamiseen! Kuulokkeiden moniulotteinen äänimaailma on taisteluissa niin toimiva, että maailman tunnetuin pelaaja, Fatal1ty, suosittelee näitä kuulokkeita. X-Fi- ja EAX-yhteensopivuuden ansiosta HS-1000 tekee sadoista peleistä realistisemman kuuloisia. Creative ALchemy takaa 3D-äänimaailman myös Windows Vistassa. Kuulokkeiden kevyt ja joustava pääsanka sekä pehmusteet takaavat käyttömukavuuden pitkienkin pelisessioiden aikana. Irrotettava, häiriöäänet poistava mikrofoni mahdollistaa laadukkaan puheäänen intensiivisissä joukkuepeleissä. Kuulokkeiden kuluttajahinta on 79 euroa.

USB Gaming Headset HS-950
USB Gaming Headset HS-950 on edullinen USB-kuulokemikrofoni, jonka avulla realistiset tilaäänet ympäröivät kuulijan. Kuulokkeiden X-Fi-teknologia mahdollistaa vihollisen sijainnin kuulemisen uskomattoman tarkan 3D-äänimaailman avulla. Myös käyttömukavuus on taattu pitkienkin pelisessioiden aikana, koska kuulokkeet ovat joustavat ja kevyet. Niissä on myös pehmeät ja ergonomiset pehmusteet. Häiriöäänet poistava mikrofoni mahdollistaa selkeän puheäänen pelikumppanien kesken. Kuulokkeiden kuluttajahinta on 59 euroa.

Lisätietoja ja tuotekuvia: http://fi.europe.creative.com/products/welcome.asp?category=437

Creative Labsin tiedottaminen
Visionist / Jiri Koivuniemi
Läntinen Brahenk. 2 c A 26
00510 HELSINKI
Puh: 040-8378097
Email: jiri@visionist.fi
Internet: www.visionist.fi

Creative Labsin tukkurit
GNT Finland Oy
Puh: 03-213 6100
www.gnt.fi

PAN Vision Finland Oy
Puh: 02-273 4000
www.panvision.com/fi

Creative Labs
Creative Labs on PC-käyttäjien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Yhtiö on erityisen tunnettu Sound Blaster® -äänikorteistaan sekä multimediavallankumouksen aloittamisesta. Nykyisin Creative vie eteenpäin digitaalista PC-pohjaista viihdettä palkituilla tuotteilla, kuten ZEN MP3-soittimet. Creativen innovatiiviset laitteet, omat teknologiat, sovellukset sekä palvelut hyödyntävät Internetiä ja antavat kuluttajille mahdollisuuden kokea korkealaatuista digitaalista viihdettä milloin ja missä tahansa. Creative Labs Europe on perustettu vuonna 1993 tukemaan kasvavia Euroopan markkinoita. Sen pääkonttori ja tekninen keskus on Dublinissa, Irlannissa. Se tarjoaa tehokasta, lokalisoitua ja asiakaskohtaista palvelua Euroopan markkinoille. Se tarjoaa myös asiakastukea, joka täydentää palvelua, joita Creativen myyntikonttorit tarjoavat Benelux-maissa, Tanskassa, Ranskassa, Saksassa, Italiassa, Puolassa, Portugalissa, Venäjällä, Espanjassa, Ruotsissa ja Englannissa. Lisätietoja: www.creative.com