Yhdysvaltalainen PNY Technologies Inc. (www.pny.com) aloittaa muistien ja näytönohjainten jakeluyhteistyön PAN Vision Finlandin kanssa. Näytönohjainten jakelu jatkuu entisellään myös ALSO Finlandin kanssa. Samalla PNY julkistaa Suomen markkinoille uusimman PNY GeForce GTX 550 Ti -näytönohjaimen.

pnygroup

PNY Technologies on maailman johtavia huippuluokan muistimodulien, flash-muistikorttien, ja usb-muistitikkujen valmistajia. PNY on myös johtava NVIDIA-näytönohjainten valmistaja, joka tarjoaa sekä kuluttaja- että ammattituotteita. PNY:n tuotteet täydentävät useita erilaisia ja eri valmistajien tuotteita, kuten tietokoneita, digikameroita ja muita mobiililaitteita.

PNY on erittäin tarkka tuotteidensa laadusta ja siksi myös muut huipputason tuotemerkit hyödyntävät PNY:n osaamista. Kaikki PNY:n näytönohjaimet testataan käytännössä ennen asiakkaille toimittamista ja siksi niille tarjotaankin vähintään 3 vuoden takuu. Muisteille tarjotaan 5 vuoden takuu.

Näytönohjaimet
PNY tarjoaa erittäin kattavan NVIDIA-näytönohjainten tuoteperheen edullisista GeForce-perusmalleista korkealuokkaisiin Quadro-ammattikortteihin.

PNY:n uusin tuote on vain viikko sitten maailmalla julkaistu PNY GeForce GTX 550 Ti -näytönohjain. Se on erittäin tehokas ja silti kohtuuhintainen grafiikkapäivitys niille, jotka haluavat viimeisimmät näyttötekniikat käyttöönsä pelaamista, leffakatselua ja muita visuaalisesti raskaita sovelluksia varten. Näytönohjain tukee täydellisesti viimeisimpiä DirectX 11 -yhteensopivia pelejä ja se tekee tietokoneesta tehokkaan pelikoneen.

Uuden näytönohjaimen hienoimpia teknisiä saavutuksia ovat DirectX 11 -kiihdytys, valmius NVIDIA 3D Vision -yhteensopiville 3D-laseille, 1 gigatavun GDDR5-muisti, 192 bitin muistiväylä, grafiikkapiirin 900 megahertsin kellotaajuus, 192 kappaletta 1 800 megahertsin CUDA-ytimiä, näytönohjainten SLI-ketjutus, PhysX-fysiikkateknologia, 32-kertainen reunojen pehmennys, PureVideo HD -videokiihdytys, yhteensopivuus PCI Express 2.0 -väylän kanssa, Dual-link DVI-liitäntä enintään 2560×1600 pisteen tarkkuudella ja HDMI 1.4a -liitäntä.

Muistit
PNY tulee Suomen muistimarkkinoille sekä omalla että Hewlett-Packardin (HP) tuotemerkillä. Laaja tuotevalikoima kattaa kaikenlaiset muistit nopeimmasta, suurimmasta ja kalleimmasta SD-muistikortista halvimpaan, pienimpään ja edullisimpaan usb-muistitikkuun.

PNY on pitkään tuottanut maailmanlaajuisesti HP-tuotemerkillä myytävät kuluttajamuistit, kuten usb-muistitikut ja sd-muistikortit. Lisäksi PNY on tehnyt tuote- ja markkinointiyhteistyötä National Geographicin kanssa.

PNY:n tuorein muistituote on SDHC Class 10 Professional -muistikortit, joiden nopeuden ansiosta ne ovat parhaita kumppaneita SLR-digikameroille ja muille kehittyneille kameroille. Ne sopivat edistyneille harrastajille ja ammattikuvaajille, joiden laitteet on oltava jatkuvasti käyttökunnossa nopeita tilanteita ja HD-tason videokuvausta varten.

PNY SDHC Class 10 Professional -muistikorttien siirtonopeus on huikeat 20 megatavua sekunnissa. Lisäksi muistikortit on tehty iskunkestäviksi ja niiden sisustan RTV-silikoni ehkäisee kosteuden pääsyn muistipiireihin asti. PNY SDHC Class 10 Professional -muistikortit ovat saatavana 8, 16 ja 32 gigatavun kapasiteeteilla.

Saatavuus ja hinnoittelu
PNY:n kattava tuotevalikoima tulee saataville viimeistään huhtikuussa 2011. PNY GeForce GTX 550 Ti -näytönohjain tulee myyntiin maaliskuussa 179 euron kuluttajahintaan. PNY SDHC Class 10 Professional -muistikortit tulevat myyntiin maaliskuussa 24,90 (8 Gt), 49 (16 Gt) ja 89 (32 Gt) euron kuluttajahintoihin. Hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron.

PNY-tuotteita jakelevat PAN Vision Finland (muistit + näytönohjaimet) ja ALSO Finland (näytönohjaimet).

Lisätietoja internetissä
www.pny-europe.com

Lisätietoja
Visionist/Jiri Koivuniemi, jiri@visionist.fi (PR)
i-minds/Mika Sevon, ms@i-minds.eu (myynti)
PAN Vision/Kari Viljanen, kari.viljanen@panvision.com (tukkuri)
ALSO Finland/Juhani Nyman, juhani.nyman@also.com (tukkuri)

PNY Technologies Inc.
PNY Technologies Inc on perustettu New Jerseyssä, Yhdysvalloissa vuonna 1985. Se on maailman kuluttajamarkkinoilla yksi johtavia muistituotteiden ja näytönohjainten valmistajia. Tuotevalikoimaan kuuluu usb- ja flash-muistit, harrastajakäyttöön soveltuvat NVIDIA GeForce -näytönohjaimet sekä ammattilaisten tarpeisiin kehitetyt NVIDIA Quadro -näytönohjaimet. www.pny.com