Targus (www.targus.com), maailman myydyimpien kannettavien tietokoneiden laukkujen ja lisätarvikkeiden valmistaja, tuo Suomen markkinoille laajan valikoiman suojalaukkuja iPad 2:lle.

ipad2cases

iPad 2 julkaistiin runsas viikko sitten ja Suomessa se on tulossa myyntiin 25. maaliskuuta. Entistä hoikempi, tehokkaampi ja monipuolisempi iPad 2 on laite, jonka suojaamiseen kannattaa kiinnittää huomiota. Targuksen uudet suojalaukut pitävät laitteesta hyvää huolta ja tuovat sen käyttöön mukavan oman lisänsä.

Targus Rotating Case for iPad 2 (THZ045EU)
Tyylikkään ulkomuodon omaava Rotating Case on ainutlaatuisella kääntömekanismilla varustettu suojalaukku iPad 2:lle. Kääntömekanismin ansiosta laitteen voi kääntää vaaka- tai pystyasentoon laukussa ollessaan ja iPad 2:n takana oleva omenalogo jää hienosti näkyviin. iPad 2:n voi asettaa suojalaukussa kolmeen eri katselukulmaan, joista matalimmassa kulmassa kirjoittaminen laitteen virtuaalinäppäimistöllä käy erittäin kätevästi.

Musta ja kova nahkapinta suojaa laitetta kolhuilta. Sininen ja pehmeä sisus puolestaan suojaa näyttöä naarmuilta. Kaikkia iPadin toimintoja voi käyttää laitteen ollessa suojalaukussaan. Lisäksi itse laukku on kompakti ja kevyt.

Targus Slim Portfolio Case for iPad 2 (THZ044EU)
Slim Portfolio Case on erittäin kompakti ja kätevä suojalaukku iPad 2:lle. Sen kova pinta suojaa laitetta kolhuilta ja pehmeä sisus suojaa näyttöä naarmuilta. iPad 2:n voi asettaa suojalaukussa kolmeen eri katselukulmaan, joista matalimmassa kulmassa kirjoittaminen laitteen virtuaalinäppäimistöllä käy erittäin kätevästi.

Kaikkia iPadin toimintoja voi käyttää laitteen ollessa suojalaukussaan. Itse laukku on ennätyksellisen pieni ja kevyt, joten se mahtuu myös muiden laukkujen ja reppujen sisään.

Targus Truss Poly Case for iPad 2 (THZ03403EU)
Kovapintainen ja kestävä Truss Poly Case suojaa iPad 2:n kolhuilta. Se taittuu myös kolmeen eri katselukulmaan, joista matalimmassa kulmassa kirjoittaminen laitteen virtuaalinäppäimistöllä käy erittäin kätevästi. Musta polyesteripinta näyttää siistin huolettomalta ja punainen sisäpinta suojaa näyttöä naarmuilta.

Targus TPU Skin for iPad 2 (THZ046EU)
Hyvin suojaava TPU Skin on iPad 2:n muotoon tehty muovimainen suojus. Se on huippukompakti ja kevyt suojus, jonka pinnasta saa hyvän otteen ja laitteesta on mukava pitää kiinni.

Muut iPad-laukut ja -tarvikkeet
Targus tarjoaa myös useita muita iPad-laukkuja ja -tarvikkeita, kuten pöytätelineitä, suojakalvoja, autolatureita sekä Z-Case-, Truss- Crave-, A7- ja Hughes-suojalaukkuja. Näistä suuri osa on yhteensopivia sekä alkuperäisen iPadin että uuden iPad 2:n kanssa.

Hinta ja saatavuus
Targus Rotating Case, Targus Slim Portfolio Case, Targus Truss Poly Case ja Targus TPU Skin ovat saatavana huhtikuun alussa 49,90, 44,90, 39,90 ja 19,90 euron kuluttajahintoihin. Hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
http://www.targus.com/uk/

Suomalaiset jälleenmyyjät
http://www.targus.com/global/reseller.asp?countryid=47

Suomalaiset tukkujakelijat
ALSO Finland Oy, puh: 03-2136100, www.also.fi
Techdata Finland Oy, puh: 0201-553636, www.techdata.fi

Lehdistökontaktit

Visionist / Jiri Koivuniemi
Puh: 040-8378097
Email: jiri@visionist.fi

Targus Finland / Jari Kokkila
Puh: 040-5420244
Email: jkokkila@targus.com

Targus
Targus kehitti maailman ensimmäisen laukun kannettaville tietokoneille yli 25 vuotta sitten. Kehitämme yhteistyössä pc-valmistajien, yritysasiakkaiden ja jälleenmyyjien kanssa laukkujamme jatkuvasti paremmiksi, jotta ne täyttäisivät kaikki asiakkaidemme tarpeet. Siksi voit olla varma Targuksen laukkujen huippulaadusta, monipuolisista ominaisuuksista ja tietokoneesi varmasta suojasta. Kaikilla Targuksen laukuilla on maailmanlaajuinen elinikäinen takuu. Targus tarjoaa lisäksi täydellisen tuoteperheen kannettavien tietokoneiden tarvikkeita. Tuoteperheeseen kuuluu hiiriä, keskittimiä, porttireplikaattoreita, lukkoja, virtalähteitä, jne. Tuotteilla on yhteinen nimittäjä: Ne ovat huippulaadukkaita, innovatiivisilla ominaisuuksilla varustettuja sekä kooltaan kompakteja ja kevyitä, jotta ne sopisivat täydellisesti tämän päivän mobiilikäyttäjille! Targus Group Internationalilla on toimistoja ympäri maailman ja se myy tuotteitaan 145 maassa.