PAN Vision Finland, yksi maailman vanhimmista peli- ja viihdealan jakelijoista, on tuonut myyntiin monikäyttöisen PLAYSEAT PUMA Active Gaming Seat -pelituolin.

Korkealaatuista pelituotteistaan tunnettu PLAYSEAT ja laadukkaista urheiluvarusteista tunnettu PUMA ovat aloittaneet yhteistyön. Ensimmäinen yhteistyössä toteutettu tuote on ergonominen ja keinuva PLAYSEAT PUMA Active Gaming Seat -pelituoli. Tämä monipuolinen istuinratkaisu soveltuu kaikenlaiseen pelaamiseen asennosta riippumatta. Lisäksi istuimen trendikäs muotoilu sopii niin olohuoneen, pelihuoneen kuin lastenhuoneenkin sisustukseen.

Keinuvan ActiFit-rakenteen ansiosta pelituoli sopii yhtäältä puolimakaavaan rentoutumiseen kuin etunojamaiseen jännittämiseen tai kaikkeen siltä väliltä. Ainutlaatuiset kumivalmisteiset ja tarkkaan mitoitetut Playseat MotionForce -jalat keinahtavat eteen tai taakse juuri sopivasti pelaajan painopisteen mukaan. Oikeanlaisen ja itselleen sopivan peliasennon löytää helposti. Asentoa on myös helppo vaihtaa pienellä liikkeellä, mikä tekeekin pelituolista miellyttävän käyttää. Se myös aktivoi istujaa pelisessioiden aikana.

Huipputasoisista ja korkealaatuisista materiaaleista valmistettu pelituoli on päällystetty hengittävällä kangaspinnoitteella, joka tuntuu miellyttävältä eikä hiosta kiivaimmissakaan pelisessioissa. Pyöristetyn pehmeä muotoilu sopii kaikenlaisille pelaajille.

Neljän verkkotaskun ansiosta erilaiset tarvikkeet on helppo pitää lähellä. Näitä ovat esimerkiksi peliohjaimet, television ja vahvistimen kaukosäätimet tai puhelin.

Hinta ja saatavuus
PLAYSEAT PUMA Active Gaming Seat on saatavana heti 249 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
https://playseat.com/puma
www.panvision.com/pelit
https://youtu.be/a3ntLULMijw (esittelyvideo 1)
https://youtu.be/02xK0vaYntw (esittelyvideo 2)
https://youtu.be/M9Q5EqbZnH8 (esittelyvideo 3)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vhsMbtUnzUW4ULRs_1g?e=9OC2Mu (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.