PAN Vision Finland, yksi maailman vanhimmista peli- ja viihdealan jakelijoista, jatkaa laajenemistaan viihdeteemaisiin leluihin, keräilyesineisiin ja lautapeleihin Pokémon-teemaisilla fanituotteilla.

PAN Vision edustaa Pohjoismaissa monenlaisia fanituotteita omien alojensa johtavilta toimijoilta, kuten GB eye, NACON, The Noble Collection, Cinereplicas ja Winning Moves. Pokémon-hahmot ovat tulleet tutuksi myös suomaisille faneille jo usean vuosikymmenen aikana piirrossarjojen, keräilykorttien ja erilaisten pelien muodossa. Erityisesti miljoonasuosioon noussut Pokémon GO -mobiilipeli on tuonut sympaattiset ja isosilmäiset hahmot yhä useamman pelaajan suosioon parin viime vuoden aikana. Pokémon elääkin nyt uutta kultakauttaan useamman sukupolven voimin.

PAN Visionin edustamat fanituotteet on luotu huolella ja tarkkuudella pelien ja sarjakuvien hahmoja kunnioittaen. Suositut Pokémon-hahmot, kuten ikoninen Pikachu, ovat saaneet arvoisensa muodon erilaisten käyttöesineiden muodossa.

Nuoremmille faneille löytyy kantohihnalla varustettu matkalamppu, led-valolla toimiva yövalaisin ja valaiseva herätyskello. Hauskoja Pikachu- ja Eevee-hahmojen muotoisia valaisimia löytyy myös kaukosäätimellä, jolloin valon kytkeminen päälle tai pois onnistuu helposti etäältä. Suloiset ja hilpeät valaisimet korostavat hahmojen iloisia värejä ja pyöreitä muotoja ilahduttavasti. Matkavalaisin on helppo kiinnittää kantohihnalla vaikka reppuun tai kassiin, jonka avulla valaisin kulkee helposti mukana missä ikinä Pikachun valoa tarvitaankaan.

Hieman varttuneempaan Pokémon-fanitukseen löytyy erilaisia kahvimukeja sekä Pokeball-teemainen bluetooth-kaiutin. Isokorvaiset mukit sopivat upeiden kuvien ansiosta aamiaispöytään tai vaikkapa itseään arvostavan fanin työpöydälle. Bluetooth-kaiutin toistaa älypuhelimen, tietokoneen tai tablettilaitteen äänet selkeästi.

Hinta ja saatavuus
Kaikki Pokemon-teemaiset fanituotteet ovat saatavana heti hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä.

Lisätietoja
www.panvision.com
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vhsMwsY1_M5mvl4pANQ?e=KGw76cxxx (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.