Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com/fi-fi) yhdistää ylellisen ulkoasun kestävyyteen ja käytettävyyteen aivan uudella tavalla. Logitech FabricSkin Keyboard Folio for iPad on myös näyttävä yhdistelmä värejä ja muotoilua.

fabricskin_kbfolio_group

Logitech laajentaa tablettilaitteiden lisätarviketarjontaansa korkeatasoisella ja muodinmukaisella näppäimistökannella. Logitech FabricSkin Keyboard Folio for iPad -näppäimistökannessa yhdistyvät laadukkaat ja korkeatasoiset pintamateriaalit upeisiin värivaihtoehtoihin. Näppäimistökannen ansiosta iPad-tablettilaite on turvassa naarmuilta ja kolhuilta, ja samalla laadukas näppäimistö kulkee kätevästi laitteen mukana.

Logitech on tehnyt yhteistyötä maailmanluokan suunnittelijoiden kanssa löytääkseen laadukkaat materiaalit ja rohkeat värivaihtoehdot. Nämä yhdistettynä laadukkaaseen teknologiaan ja upeaan muotoiluun ovat synnyttäneet käytännöllisen ja tyylikkään lisälaitteen. Logitech FabricSkin Keyboard Folio for iPad on saatavilla useina eri väreinä, aina sähkönsinisestä urbaaniin harmaaseen ja oranssinpunaisesta hiilenmustaan vaihtoehtoon. Materiaaleina on käytetty laadukkaita ja muodikkaita vaihtoehtoja kuten mattapintaista nahkaa ja punottua puuvillaa.

”Logitech on palauttanut ainutlaatuisuuden tunteen takaisin iPad-tablettilaitteisiin tuomalla mukaan väri- ja materiaalivaihtoehtoja, jotka puhuttelevat aistejamme ja yksilöllisyyden tunnetta”, kommentoi maailmanlaajuisesti tunnettu väriasiantuntija ja suunnittelija Beatrice Santiccioli. ”Autoin Logitechia sekä värien että materiaalien valinnassa ja ulkoasun luomisessa. Aikomuksemme on tarjota vaihtoehtoja, jotka puhuttelevat ihmisten tunteita heidän elämäntyyliinsä sopien.”

Logitech FabricSkin Keyboard Folio for iPad on markkinoiden ensimmäinen Bluetooth-näppäimistö, jossa fyysinen näppäimistö yhdistyy saumattomasti näppäimistökannen sisäpuolen materiaalipintoihin. Näppäimistössä on täysikokoiset painikkeet tyylikkääseen, matalaprofiiliseen muotoiluun yhdistettynä.

Näppäimistökannen ulkopinta on viimeistelty nanopinnoituksella, jonka ansiosta kansi säilyttää uudenkarhean ulkonäkönsä entistä pidempään. Lisäksi näppäimistönkannessa on piilotetut magneetit, joiden ansiosta kansi lukittuu sekä mukavaan käyttöasentoon että pysyy suljettuna, kun se halutaan pitää suljettuna.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech FabricSkin Keyboard Folio for iPad on saatavilla toukokuussa 149 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
www.logitech.com/fi-fi/ipad-keyboard-cases
http://bit.ly/11xPEb3 (tuotekuvia)
http://bit.ly/ZLVzW2 (esittelyvideo)

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava digitaalisten viihde- ja hyötylaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluu tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet, videovalvontalaitteet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.