Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft laajentaa pelipalveluaan kiehtovilla indienimikkeillä, jotka tuovat kaivattua vaihtelua valtavirtapelien rinnalle.

Pelitilauspalvelu Ubisoft+ on tarjonnut jo pitkään valikoiman isoja ja pidettyjä valtavirtapelejä huokeaan hintaan. Nyt Ubisoft laajentaa valikoimaa myös pienempien ja vähemmän tunnettujen indiepelien suuntaan. Samalla Ubisoft+ on nyt ilmaiseksi kokeiltavissa aina 10. lokakuuta saakka. Tänä aikana pelaajat voivat rauhassa tutustua pelitilauspalvelun tarjontaan sekä isojen pelititteleiden että vähemmän tunnettujen indiepelien kautta.

Indietarjonnasta ovat hyviä esimerkkejä vaikkapa The Stonebot Studion luoma arcade-peli The Last Friend ja Accidental Queens -pelistudion loihtima vuorovaikutteinen pelikuvitelma A Normal Lost Phone. Nämä olivat ensimmäisiä kokeiluja pelipalvelun laajentumisesta indiepuolelle.

Nyt valikoima on täydentynyt neljällä uudella nimikkeellä. Näitä ovat Nyamyamin luoma juonikeskeinen Astrologaster, Maitan69:n kehittämä pulmapelikokemus Evan’s Remains, 6 Eyes Studion suunnittelema roolipeli Fell Seal: Arbiter’s Mark ja Gamiousin tarinavetoinen Lake. Ubisoft+ täydentyy myöhemmin uusilla nimikkeillä säännöllisin väliajoin. Pelipalvelun ohella pelit on mahdollista ostaa myös Ubisoft Store -kauppapaikasta.

Nämä uudet julkistukset heijastavat Ubisoftin halua tuoda monipuolisuutta palveluun ja omistautuneisuutta vähemmän tunnettujen indiepelien suuntaan, jotka usein jäävät varjoon isojen pelien kustannuksella. Tukemalla pieniä ja paikallisia pelintekijöitä Ubisoft pyrkii kohentamaan pelikulttuuria ja tukemaan pelien kehittämistä entistä luovemmalla otteella. Ubisoft myös valmentaa ja rahoittaa uusia pieniä pelinkehittäjiä erilaisissa projekteissa. Näin voidaan tuoda laatua, tietoa ja kokemusta uudenlaisten pelikokemusten pariin.

Ubisoft+ on tällä hetkellä saatavilla pc-tietokoneille sekä Stadia-pelipalvelussa. Tilauspalvelu tulee lisäksi saataville PlayStation- ja Xbox-pelialustoille lähitulevaisuudessa. Ubisoft+ sisältää yli 100 Ubisoft-peliä, sisältäen uudet pelit, kuten Skull and Bonesin heti ilmestyessään ja vanhoja klassikkopelejä lisäsisältöineen.

Uuden esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/-A5fS_NJnP0.

Lisätietoja
https://store.ubi.com/eu/ubisoftplus
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viMIp4kCGyg3GiLS66A?e=GpFxKj (kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Brawlhalla, Far Cry, For Honor, Just Dance, Watch Dogs, The Crew, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2020-2021 oli yli 2,241 miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.