Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft on uusinut rakastetun Just Dance -pelisarjan uudenlaisella pelattavuudella ja entistä monipuolisempana kokemuksena.

Maailman suosituin tanssipelisarja saapuu bailaajien ja bilettäjien iloksi Just Dance 2023 Edition -versiona. Uuden sukupolven tanssipeli sisältää uudistetun verkkopelitilan, entistäkin paremman pelikokemuksen ja aikansa parhaat tanssikappaleet.

Ensimmäistä kertaa pelisarjan historiassa luvassa on kokonaisvaltainen verkkopelikokemus jopa viiden ystävän tai tanssikaverin kanssa ympäri maailmaa. Samaan verkkopelisessioon liittyvät pelaajat voivat olla vuorovaikutuksessa toistensa kanssa hauskalla kuvakejärjestelmällä, valita yhdessä kappaleita ja tanssia yhdessä samojen biisien tahdissa. Nämä verkkopelikokemukset ovat koettavissa pelialustasta riippumatta. Verkkopelin lisäksi perinteinen yhden ja saman pelilaitteen moninpeli on tietysti myös mukana.

Uudistuneen verkkopelin lisäksi myös pelin käyttöliittymää on uudistettu ja muokattu entistä parempaan suuntaan. Pelin ulkoasu on häikäisevä ja upea kolmiulotteinen kokemus täynnä värejä ja energiaa. Ennen kaikkea käytettävyys on sujuvaa ja helppoa.

Uutta on myös pelin sisäinen suositusjärjestelmä, jonka avulla peli osaa ehdottaa pelaajalle kappale- ja soittolistasuosituksia pelaajan tykkäämien kappaleiden mukaan.

Pelaaja voi nousta tanssijoiden pistelistalla suoritettujen tanssien mukaan keräämällä runsaasti pisteitä ja tekemällä tanssiliikkeet esitettyjen liikkeiden mukaan. Keräämällä näitä tanssipisteitä pelaaja saa uusia tasoja palkintoineen. Ensimmäistä kertaa pelisarjassa pelaaja voi muokata tanssikokemustaan muokkaamalla tanssihahmoaan, tanssien taustoja, nimikylttiään ja paljon muuta. Pisteillä voi myös avata käyttöön uudenlaisia viestitarroja, joilla voi viestiä muiden verkkopelaajien kanssa.

Pelin kruunaa alati päivittyvä sisältö, kuten uudet kappaleet, pelitilat ja kausikohtaiset tapahtumat. Pelistä on toistaiseksi julkaistu vain osa kappaleista ja niihin kuuluvat muun muassa seuraavat hitit:

Dua Lipa “Physical”
K/DA Ft. Madison Beer, (G)I-DLE, Lexie Liu, Jaira Burns & Seraphine “More”
Justin Timberlake “CAN’T STOP THE FEELING!”
Zara Larsson “Love Me Land”
Bruno Mars “Locked Out of Heaven”
The Kid LAROI & Justin Bieber “STAY”
Ava Max “Sweet But Psycho”
Clean Bandit Ft. Jess Glynne “Rather Be”
The Just Dancers “If You Wanna Party”

Pelin esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/qwyW_TfQFgM.

Just Dance 2023 julkaistaan 22. marraskuuta 2022 Nintendo Switch-, PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille. Lisäksi peli julkaistaan myöhemmin Stadia-pelipalvelulle. Pelin Just Dance Controller -sovellukset ovat saatavilla iOS- ja Android-versioina.

Lisätietoja
https://www.ubisoft.com/fi-fi/game/just-dance/2023
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viMImOwi3tpYyd-z11g?e=XlEDAW (kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Brawlhalla, Far Cry, For Honor, Just Dance, Watch Dogs, The Crew, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2020-2021 oli yli 2,241 miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.