PAN Vision Finlandin jakelema ja Focus Home Interactiven julkaisema Insurgency: Sandstorm -toimintapeli sysää pelaajan modernin sodankäynnin hurjiin taisteluihin. Pelistä on julkaistu uusi esittelyvideo PAX East 2020 -pelimessuilla.

PC-tietokoneilla hitiksi muodostunut Insurgency: Sandstorm nautti miljoonasuosiosta jo julkaisuvuotensa aikana. Pelin taktinen lähestymistapa perinteiseen ensimmäisen persoonan toimintaan ja kiehtoviin moninpelitiloihin sai aikaiseksi ansaittua suitsutusta. Pelistä onkin toivottu konsolijulkaisua jo pitkän tovin.

New World Interactiven kehittämä peli on jatkoa pienimuotoiseksi indiehitiksi muodostuneelle Insurgency-toimintapelille. Tätä monipuolisemmaksi, jännittävämmäksi ja kiehtovammaksi taistelupelikokemukseksi kasvanut Insurgency: Sandstorm vie pelaajan taisteluihin, jossa taito ja tiimityö muodostavat yhdessä mielenkiintoisen pelikokonaisuuden.

Insurgency: Sandstorm keskittyy nykyaikaiseen taisteluun realistisella otteella. Aseiden ballistiikka, tarkka vahinkomallinnus ja tuhovoimainen kalusto tekevät pelistä haastavan. Vastaavasti hardcore-henkinen vaikeustaso on myös äärimmäisen palkitseva kokemus, sillä peli antaa pelaajan opetella haasteet itse. Hengissä selviytyminen ja jokainen nujerrettu vihollinen ovat merkittäviä saavutuksia jo sellaisenaan. Lisäksi ammusten loppuminen ja uhkaavat ympäristötekijät, kuten hiekkamyrsky, ovat yhtä vaarallisia kuin vihollisten luoditkin, sillä aseettoman sotilaan mahdollisuudet selvitä ovat lähes olemattomat.

Kuvitteelliseen Lähi-Idän konfliktitilanteeseen keskittyvä toimintapeli perustuu ryhmävetoiseen toimintaan. Pelaajien välinen kommunikaatio voi merkitä eroa tappion ja voiton välillä. Onnistuneella yhteistyöllä voitetaan ja menestytään. Moninpelivetoisen sisällön lisäksi mukana on myös tietokoneen ohjaamia vihollisia. Pelaaja valitsee omat varusteensa aseista ammuksiin ja räjähteisiin asti. Ilmaiskujen ja sotilaslennokkien kaltaiset erikoisuudet pitävät huolen alati ilmassa olevasta jännityksestä.

Pelin uuden esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/74iltAzkcmo.

Insurgency: Sandstorm julkaistaan PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille 25. elokuuta 2020. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja
www.insurgency-sandstorm.com
www.panvision.com/pelit
http://bit.ly/2ThaRY0 (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.