Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group laajentaa PANZER-näytönsuojien valikoimaa kattamaan myös Samsung Galaxy S7- ja Galaxy S7 Edge -älypuhelimet.

PANZER_Samsung_S7

Uunituoreet Samsung Galaxy S7 ja Galaxy S7 Edge edustavat älypuhelinten huippuluokkaa. Parhaatkin älypuhelimet ovat alttiita kolhuille, naarmuille ja putoamiselle. Uudenkarhean puhelimen näytön korjaus tuleekin helposti hintavaksi, jos näyttö vahingoittuu esimerkiksi putoamisen tai kolhaisun seurauksena. Onneksi tällaisen ehkäisy on huomattavasti edullisempi vaihtoehto.

PANZERin valikoima tarjoaa kolme erilaista vaihtoehtoa Samsung S7 -puhelimille. Näitä ovat reunasta reunaan suojaava Full-Fit Curved Glass, karkaistua lasia oleva Premium Tempered Glass ja äärimmäisen ohut Premium Protection Film.

PANZER Premium Full-Fit Curved Tempered Glass -näytönsuojat ovat vain 0,24 millimetrin paksuisia, mutta kestävät erinomaisesti kolhut ja putoamiset. Käyttötuntumaltaan miellyttävät näytönsuojat on valmistettu karkaistusta lasista, joka on peräti yhdeksän kertaa tavallista lasia kestävämpi. Teräkseen verrattuna karkaistu lasi tarjoaa peräti 150 prosenttia paremman suojan naarmuja vastaan.

PANZER Premium Full-Fit Curved Tempered Glass -näytönsuojat eivät suojaa vain puhelimen lasipintaa, vaan ne ulottuvat puhelimen reunalta toiselle kaarevan muotoilunsa ansiosta. Näytönsuojan käyttöönotto on helppoa, eikä se vaadi erillisiä kiinnitysaineita tai erityisosaamista. Värivaihtoehtoja ovat musta, valkoinen, kulta ja hopea Samsungin värien mukaisesti.

PANZER Premium Tempered Glass -näytönsuojien vahvuus perustuu karkaistuun turvalasiin, joka tarjoaa kestävää ja lujaa suojaa älylaitteen näytölle. Näytönsuojan sileä pinta suojaa näyttöä myös rasvaisilta sormenjäljiltä ja se on helppo pyyhkäistä puhtaaksi.

Sekä Premium Full-Fit Curved Tempered Glass- että Premium Tempered Glass -näytönsuojat on päällystetty äärimmäisen ohuella Anti_shatter-kalvolla, joka ehkäisee näytön sirpaloitumisen.

PANZER Premium Protection Film puolestaan on äärimmäisen ohut, taipuisa ja käytössä lähes näkymätön suojakalvo, joka suojaa näyttöä naarmuilta. Kalvo ulottuu älypuhelimen reunalta reunalle ja on helppo ottaa käyttöön. Suojakalvon ohuuden ansiosta sitä voidaan käyttää minkä tahansa suojakotelon kanssa.

Saatavuus ja hinnoittelu
PANZER Premium Full-Fit Curved Tempered Glass-, PANZER Premium Tempered Glass- ja PANZER Premium Protection Film -näytönsuojien suositushinnat ovat 47,90, 29,90 ja 24,90 euroa. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
http://auroragroup.fi/fi/#ac=m_Start&f=b%3Apanzer%3Apanzer%24

Home


http://bit.ly/1UslvYd (tuotekuvat)

PANZER
PANZER on huipputason suoja älypuhelinten ja tablettilaitteiden näytöille. Aidot PANZER-tuotteet on tehty karkaistusta lasista tai äärimmäisen kestävästä kalvosta, jotka tarjoavat parasta mahdollista suojaa näytöille. PANZER-tuotteet on valmistettu Euroopassa. Ne tarjoavat sekä helppoa että nopeaa suojaa Retina-, OLED- ja teräväpiirtonäytöille ilman erillisiä lisäaineita. Äärimmäisten ohuiden valmistusmateriaalien ansiosta PANZER-näytönsuojat ovat käytössä lähes huomaamattomia eivätkä näin vaikuta älylaitteen tai sen näytön käytettävyyteen. Kaikki PANZER-tuotteet on luotu vain yhtä asiaa silmällä pitäen: tarjoamaan äärimmäistä suojaa! Lisätietoja www.panzer.me

Aurora Group
Aurora Group jakelee ja markkinoi useita tunnettuja ja kiinnostavia kulutuselektroniikan tuotemerkkejä Pohjoismaissa. Merkittäviä tuoteryhmiä ovat audio/video, kodin elektroniikka, IT-/pelitarvikkeet, mobiilituotteet ja valkoisen linjan tuotteet. Aurora Group Finland Oy sijaitsee Pirkkalassa ja vastaa niin Suomen kuin Baltian myynnistäkin. Lisätietoja osoitteessa http://www.auroragroup.fi.