Maailman johtava tallennusratkaisujen toimittaja, Seagate Technology juhlistaa kansainvälistä varmuuskopiopäivää julkistamalla jättimäisen, nopean ja tyylikkään Seagate Innov8 -pöytäkiintolevyn.

Innov8

Kansainvälisen varmuuskopiopäivän alkuperäinen idea on ollut sijoittaa se aprillipäivää edeltäväksi päiväksi, jolloin varmuuskopioija ei ainakaan joudu tahtomattaan narriksi (aprillipäivä on englanniksi April Fool, fool = narri). Näin World Backup Day muistuttaa tehokkaasti kaikkia ihmisiä varmuuskopioinnin tärkeydestä. Varmuuskopiointi on nykyisin niin helppoa, että jokaisen on syytä tuntea itsensä narriksi ellei sitä tee ja tiedot katoavat laitteen hajoamisen, varkauden tai monen muun syyn takia.

Ihmiset luovat ja tuottavat vuosittain yli 1,8 tsettatavua tietoa. Siinä on paljon suojeltavaa! Valitettavasti lähes 30 prosenttia ihmisistä ei ole koskaan ottanut varmuuskopioita. Varmuuskopiointi suojaa mahdollisesti tekijänsä koko elämäntyön tai ainakin merkittävän määrän tietoa ja muistoja, jos kiintolevy sattuu hajoamaan. Yhä merkittävämpi osa elämäämme, valokuviamme ja videoitamme on tallennettu digitaalisessa muodossa, joten on tärkeää, että alamme ottaa varmuuskopioita arvokkaista tiedoistamme.

Uudella Seagate Innov8 -pöytäkiintolevyllä varmuuskopiointi ja kaikenlainen muu tiedontallennus on entistä helpompaa eikä tallennustila lopu kesken! Seagate Innov8 on maailman ensimmäinen kokonaan usb-liitännästä käyttöjännitteensä saava pöytäkiintolevy. Lisäksi laitteen huikea kahdeksan teratavun tallennuskapasiteetti on paketoitu mattamustaan alumiinikoteloon, joka huokuu tyylikkyyttä kaikilla työpöydillä.

Seagaten uusi Ignition Boost -teknologia yhdessä USB 3.1 -liitännän kanssa mahdollistaa ensi kertaa jättimäisellä tallennuskapasiteetilla varustetun pöytäkiintolevyn toiminnan ilman erillistä virtalähdettä. Lisäksi USB-C-liitäntäkaapeli tekee kiintolevyn kytkemisestä yhteensopivaan tietokoneeseen helppoa, koska kaapelin voi kytkeä kummin päin tahansa. Erikseen hankittavan liitäntäkaapelin ja tehokkaan usb-virransyötön avulla Seagate Innov8 on yhteensopiva myös vanhempien USB 3.0 -liitäntää käyttävien tietokoneiden kanssa.

Kiintolevyn upeasti muotoiltu ja mattamusta alumiinikotelo on myös erittäin tukeva ja tasapainoinen. Kotelon ympäri kiertävä pinottu kehys herättää tyylikkäällä olemuksellaan luottamusta ja tekee kokonaisuudesta vuosien käyttöä kestävän arvoesineen.

Saatavuus ja hinnoittelu
Seagate Innov8 -pöytäkiintolevy tulee saataville huhtikuussa 399 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
http://www.seagate.com/gb/en/external-hard-drives/desktop-hard-drives/innov8/
http://www.worldbackupday.com
http://bit.ly/1MT0K01 (tuotekuvia)

Seagate Technology
Seagate luo tilaa inhimillisille kokemuksille innovoimalla tiedon tallentamiseen, jakamiseen ja käyttämiseen liittyviä tekniikoita. Se on maailman johtava tuotemerkki yritysten ja kuluttajien tiedontallennusratkaisuille. Seagate Technology omistaa myös LaCie-tuotemerkin. Se on vahvistanut yhtiötä entisestään ja laajentanut sekä tuotevalikoimaa että käyttäjäkuntaa. Lisätietoja osoitteessa www.seagate.com.

Seagaten mielenkiintoiseen vuonna 1978 alkaneeseen historiaan voi tutustua osoitteessa http://www.seagate.com/gb/en/about-seagate/seagate-history/.