PAN Vision Finland Oy (www.panvision.com) tuo markkinoille huikean ja talvisen urheilukokemuksen Winter Sports 2012 -pelin myötä.

ws2012wii

Winter Sports 2012 tuo hurjat ja vauhdikkaat talviurheilulajit Nintendo Wii -pelikonsolille ja Nintendo 3DS -käsikonsolille. Näyttävällä grafiikalla, erinomaisella pelattavuudella ja kiinnostavalla lajivalikoimalla toteutettu peli tarjoaa komeat puitteet talvilajeista nauttimiseen ulkona vallitsevista keleistä välittämättä.

Winter Sports 2012 Nintendo Wii

Winter Sports 2012 sisältää jopa kymmenen kiehtovaa adrenaliinintäytteistä lajia sekä reilut kolmekymmentä erilaista haastepelitilaa. Jännittävät ja hurjapäiset vauhtilajit vievät pelaajat upeisiin pakkastunnelmiin, mutta kylmyydestä kärsimättä.

Siinä missä curling on rauhallisempi pelikokonaisuus, muut lajit ovat sitäkin hurjempia ja rajumpia. Skicross, freestyle-lumilautailu ja mäkihyppy haastavat pelaajan monipuolisiin kisoihin toisistaan reilusti poiketen.

Jääspeedway, suurpujottelu, syöksylaskettelu ja super-G eli supersuurpujottelu taas vievät todella rohkeisiin ja rämäpäisiin vauhtikisoihin, joissa liukkaat olosuhteet yhdistyvät päätähuimaaviin nopeuslukemiin ennätystuloksia tavoiteltaessa.

Winter Sports 2012 tarjoilee urheilukokonaisuutensa haasteellisena yksinpelikokemuksena ja jopa neljän pelaajan jaetun näytön moninpelinä. Erilaiset palkinnot ja avattavat ominaisuudet odottavat menestyvää kisaajaa, eikä pidä unohtaa myöskään monipuolista hahmonluontityökalua.

Lisäksi pelin näyttävät hidastustoiminnot mahdollistavat omien suoritusten seuraamisen uusintoina kuin televisiolähetyksissä konsanaan. Kokonaisuus on viimeistelty kisatunnelmaa luovalla musiikkitarjonnalla ja näyttävällä grafiikalla.

Winter Sports 2012 tukee myös Wii-konsolin tasapainolautaohjainta.

Winter Sports 2012 Nintendo 3DS

Winter Sports 2012 Nintendo 3DS -versiossa on mukana seitsemän eri lajia ja huikeat viisikymmentä erilaista pelihaastetta. Wii-versiosta poiketen peli ei sisällä moninpeliä, mutta sitäkin laajempi yksinpelikokemus sisältää runsaasti pelattavaa toinen toistaan hurjemmassa lajitarjonnassa.

3DS-version erikoisuutena on käsikonsolin mahdollistama 3D-grafiikkatila, joka tekee pelin vauhdintäytteisistä lajeista entistäkin realistisemman tuntuisia. Winter Sports 2012 onkin omiaan tuomaan talvilajien tunnelman mukana pelattavaksi pelikokonaisuudeksi.

Saatavuus ja hinnoittelu
Winter Sports 2012 julkaistaan Suomessa 13.1.2012 Nintendo Wii- ja Nintendo 3DS -pelikonsoleille 39,95 euron kuluttajahintaan. Hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja internetissä
www.panvision.com/pelit
www.wintersports-game.co.uk

Lisätietoja ja testikappaleet
Visionist/Jerry Kurunen, 050 56 98 320, jerry@visionist.fi
PAN Vision/Niklas Von Schoneman, 010 843 8492, niklas.vonschoneman@panvision.com

PAN Vision on johtava pohjoismainen interaktiivisen viihteen julkaisija ja jakelija. Päätoimialana ovat pelit sekä IT-oheislaitteet ja edustamme useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön vuosittainen liikevaihto on noin 120 miljoonaa euroa.