Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.fi) tuo markkinoille uudenlaisen kompaktin hiiren, joka toimii myös esitysohjaimena.

cube

Logitech Cube uudistaa näkemyksen perinteisestä hiiriohjaimesta. Ainutlaatuisen muotoilun ja suunnittelun tuloksena Logitech Cube toimii hiiren lisäksi myös esitysohjaimena. Cube onkin vaivaton ja mukavasti mukana liikkuva työkalu.

Logitech Cubea käytettäessä hiirenä, sen pinnan pyyhkäisy toimii sulavasti vierityspainikkeen tavoin. Älypuhelinten kosketusnäyttöjä muistuttava ohjaustapa on mahdollista Logitechin oman Flow Scroll -ohjelmiston ansiosta.

”Logitech Cube on todellinen katseenvangitsija upean ja ainutlaatuisen muotoilunsa ansiosta”, kommentoi Logitechin Suomen maajohtaja Iikka Buss. ”Logitech Cuben todellinen hienous piilee kuitenkin sen ominaisuuksissa. Sen monipuolisuus ja ensiluokkainen käytettävyys tekevät siitä erinomaisen työkalun käytettiinpä sitä reissun päällä töitä tehden tai esityksiä näyttäen.”

Logitech Cuben käyttäminen esitysohjaimena sujuu vaivatta. Cube tarvitsee vain nostaa ilmaan ja se tunnistaa tilan vaihtumisen hiirestä esityskäyttöön. Cuben yläosaa painamalla voidaan siirtyä seuraavalle sivulle ja takaisin päin päästään hiirtä kääntämällä ja uudestaan painamalla. Käyttö on helppoa ja luonnollista.

Pienen kokonsa ja keveytensä ansiosta Logitech Cube kulkee mukana helposti missä ikinä sitä tarvitaankaan. Cuben mukana tulee pikkuruinen ja langaton Logitech Unifying -vastaanotin, jonka ansiosta Cube säilyttää yhteyden koneeseen myös liikkuessa.

Yhteen Logitech Unifying -vastaanottimeen voidaan liittää yhteensä jopa kuusi erilaista langatonta Unifying-laitetta, kuten vaikkapa näppäimistö tai hiiri.

Logitech Cubelle on myönnetty kansainvälinen CES Innovations 2012 -tuotesuunnittelumaininta tietokonelisälaitteiden luokassa. Logitech Cube on myös esillä CES-kulutuselektroniikkamessuilla, jotka järjestetään 10.-13. tammikuuta Las Vegasissa.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Cube tulee myyntiin Logitechin omassa verkkokaupassa tammikuun aikana 69 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
www.logitech.com/en-roeu/mice-pointers

Lisätietoja

Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
Logitech Finland / Iikka Buss, puh: 040-723 1102, iikka_buss@eu.logitech.com

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava tietokoneiden ja kodin viihdelaitteiden oheislaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluvat tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. www.logitech.com