Suomen peliohjelmisto- ja multimediayhdistys FIGMA ry on myöntänyt Star Wars: The Old Republic -pelille kultalevyn osoituksena yli 10 000 kappaleen myynnistä.

Vain PC-tietokoneille saatava Star Wars: The Old Republic on massiivinen verkkomoninpeli, joka vie pelaajan Star Wars -saagan tuttuun maailmankaikkeuteen jo tuhansia vuosia ennen Darth Vaderin ja muiden suosikkihahmojen aikaa. Eeppisiä tehtäviä, dynaamista taistelua ja upeita maailmoja tarjoava Star Wars: The Old Republic vie pelaajat tutustumaan muun muassa Tatooine-, Alderaan- ja Hoth-planeettoihin.

Yli miljoona pelaajaa ympäri maailman on viettänyt joululomansa Jedien, Sith Lordien ja lasermiekkojen maailmassa. Star Wars: The Old Republic -peliä on pelattu jo yli 60 miljoonaa tuntia. Se vastaa kaikkien kuuden Star Wars -elokuvan katsomista 4 miljoonaa kertaa.

”Juuri ennen joulua julkaistu Star Wars: The Old Republic nappasi kultaa alta aikayksikön. Ajankohta pelijulkistukselle oli mitä parhain. Pelaajat ympäri Suomen suorastaan rynnistivät kauppoihin”, Electronic Artsin pohjoismaisten jakelijoiden ja koko Suomen myynnistä vastaava myyntijohtaja Niklas Wikblad myhäilee.

Lisätietoja pelistä osoitteessa: www.StarWarsTheOldRepublic.com

FIGMA
Suomen peliohjelmisto- ja multimediayhdistys FIGMA ry:n jäseniä ovat ALSO, AMO, Electronic Arts, Microsoft, Namco Bandai, Nordic Softsales, Nordisk Film, PAN Vision ja Warner Bros.

FIGMA julkaisee Suomen virallista listaa. Suomen suosituimpien pelien lista julkaistaan kahden viikon välein. FIGMA julkaisee jäsentensä pelimyyntitilastot kolmen kuukauden välein. Lista ja pelimyyntitilastot löytyvät osoitteesta www.figma.fi.

Lisätietoja internetissä
www.figma.fi

Lisätietoja

Suomen peliohjelmisto- ja multimediayhdistys FIGMA ry
Toiminnanjohtaja Thomas Westerberg
050 – 463 1156
thomas.westerberg@figma.fi

Suomen peliohjelmisto- ja multimediayhdistys FIGMA ry
Hallituksen puheenjohtaja Riku Olkkonen
050 – 505 1966
riku.olkkonen@panvision.com

Viestintätoimisto Visionist
Tiedottaja Jiri Koivuniemi
040 – 837 8097
jiri.koivuniemi@visionist.fi