Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja ja tietotekniikan verkkokaupan pioneeri, Jimm’s PC-Store (www.jimms.fi) ja Conquer Gaming -kilpapelitiimi ovat aloittaneet yhteistyön.

Yhteistyön alkaessa Conquer Gaming saa heti striimikäyttöönsä Jimm’s-pelitietokoneet ja Nitro Concepts -pelituolit. Samalla CS:GO- ja striimitiimi varustetaan Endgame Gear -pelivarusteilla.

”Jatkamme iloisin mielin kilpapelaamisen mahdollistajana Suomessa tarjoamalla jälleen uudelle yhteistyökumppanille heidän tarvitsemansa työvälineet”, kommentoi Jimm’s PC-Storen toimitusjohtaja Antti Järvinen. ”Haluamme, että suomalaiset kilpapelaajat pysyvät maailman kärkikastissa ja että myös uudet lupaukset nousevat esiin. Siksi myös heidän taustajoukkonsa, kuten tärkeässä asemassa olevat striimajat, voivat tehdä työtään kunnon työvälineillä.”

”Hienoa saada niinkin vahva brändi mukaan kuin Jimm’s! On upeaa, että he lähtevät tukemaan meidän striimaajia ja kilpapelaajia”, kommentoi Conquer Gamingin toimitusjohtaja Jyri Karvanen. ”Conquer Gamingissa asiat tehdään aina omalla tyylillä ja täydellä asenteella. Juuri siihen Jimm’s on mahtava kumppani. Tämä uusi yhteistyö tarjoaa Conquerille mahdollisuuden tuottaa entistä enemmän sisältöä eri kanaviin ja samalla voimme yhdessä Jimm’sin kanssa rakentaa kannustavampaa työskentely-ympäristöä niin striimaajille kuin myös pelaajille!”

Conquer Gaming
Conquer Gaming on vuonna 2016 perustettu suomalainen elektronisen urheilun organisaatio. Conquer kilpailee tällä hetkellä kolmessa eri pelissä, joita ovat CS:GO, NHL ja Hearthstone. Lisäksi organisaatiolla on kuusi ammattimaista sisällöntuottajaa, jotka lähettävät pelaamiseen liittyvää sisältöä suorana Twitchiin ja YouTubeen useina päivinä viikossa. Näyttökertoja kertyy vuodessa miljoonia. Conquerin CS:GO-joukkue on tahkonut hyviä tuloksia läpi kuluneen syksyn ja odotamme innolla NHL-joukkueen ensimmäisiä pelejä! Conquer Gaming on myös vihjaillut sosiaalisessa mediassa, että lähiaikoina organisaatioon liittyy ainakin yksi uusi striimaaja.

Jimm’s-pelitietokoneet
Jimm’s-pelitietokoneet ovat avainasemassa kilpapelaamisessa. Pelityypistä riippumatta kilpapelaamisen keskeisintä osaa yhdessä pelaajan kanssa näyttelee pelaamiseen tarkoitettu tietokone. Sen suorituskyky ja toimintavarmuus ovat tärkeässä roolissa mitä tahansa peliä pelatessa. Pienetkin fyysiset viat tai puutteet tietokoneessa voivat vaikuttaa merkittävästi pelissä pärjäämiseen. Kuten kaikessa muussakin kilpaurheilussa, kanssakilpailijoille ei ole varaa antaa etulyöntiasemaa. Jimm’s-pelitietokoneet myydään aina räätälöityinä, joten kukin pelaaja voi valita itselleen parhaat komponentit ja lisälaitteet.

Nitro Concepts
Nitro Concepts -pelituolit on valmistettu ergonomia etusijalla. Niiden miellyttävä selkänoja ja käsinojat ovat isoja ja monipuolisesti säädettäviä. Keinonahkainen pinnoite tuntuu ja näyttää hyvältä. Viisipyöräinen jalusta on tyylikäs ja tukeva. Nitro Conceptsin yli 20 tuolin kattavasta valikoimasta löytyy sopiva kaiken tyyppisille pelaajille. Jimm’s PC-Storesta pelituolinsa hankkiva voi nyt lisätä tilaukseensa sekä pelituolin kokoamisen että kotiinkuljetuksen omina palveluinaan. Nämä 46 ja 12,50 euron lisäpalvelut mahdollistavat valmiiksi kootun pelituolin saapumisen kotiovelle sovittuna ajankohtana ilman turhia pakkausmateriaaleja.

Endgame Gear
Endgame Gear suhtautuu intohimoisesti pelaamiseen ja tarjoaa kaikille pelaajille mahdollisuuden siirtyä seuraavalle tasolle parhailla mahdollisilla pelivälineillä. Merkittävät pelisaavutukset ovat mahdollisia tekniikan hienovaraisten edistysaskeleiden ja innovatiivisten ominaisuuksien avulla. Oikeat pelivälineet voivat kääntää tappion voitoksi minkä tahansa pelaajan uralla, ja pienet muutokset voivat tuottaa selkeästi parempia tuloksia. Kilpapeliveteraanit ovat olleet mukana kehittämässä Endgame Gear -tuotteita nimenomaan ammattimaisten pelaajien käyttöön kaikissa kilpaympäristöissä. Pelihiirien tyylikäs ja kestävä muotoilu, kaikkien otteiden tuki sekä ainutlaatuisen nopea analoginen tekniikka mahdollistavat jokaisen ammattilaisen keskittymisen tärkeimpään. Endgame Gear varmistaa, että jokaisen pelaajan unelmat voivat toteutua.

Lisätietoja
https://www.jimms.fi/fi/Product/List/000-0WH/tietokoneet–jimm-s-pelikoneet
https://www.jimms.fi/fi/Product/Search2?q=nitro+concepts
https://www.jimms.fi/fi/Product/Search2?q=endgame+gear
https://conquergaming.org/
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vhr9zg1pspYd4r_eU5g?e=rB7WUS (kuvia)

Jimm’s PC-Store
Jimm’s PC-Store Oy on sekä Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja että asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä. Vuoden 2019 liikevaihto oli 57,3 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa oli 54 henkilöä. Toimipaikka sijaitsee Turussa. Lisätietoja osoitteessa www.jimms.fi.