PAN Vision Finland Oy (www.panvision.com) tuo palkitun ja ylistetyn Trine-tasohyppelypelin odotetun jatko-osan PC- ja Mac-tietokoneille.

trine2

Trine 2 on kriitikoiden ylistämän ja pelaajien suosiman Trine-tasohyppelyn hartaasti odotettu jatko-osa. PC-tietokoneille alun perin vuonna 2009 julkaistu Trine valloitti pelaajien sydämet paitsi erinomaisella pelattavuudellaan ja kauniilla grafiikallaan, myös karismaattisilla hahmoillaan ja häikäisevällä yksityiskohtaisuudellaan. Luvut puhuvat suosion puolesta, sillä alkuperäinen Trine on myynyt yli 400 000 kappaletta eri pelialustoille.

Alkuperäisen Trine-pelin luonut suomalainen Frozenbyte-pelistudio on palannut odotetusti kauniin pelimaailmansa pariin. PAN Vision julkaisee Suomessa pelistä näyttävän Collector’s edition -version. Tämän rajoitetun painoksen mukana tulee Trine 2 -pelin lisäksi alkuperäisen Trine-pelin latauskoodi, palkitun säveltäjä Ari Pulkkisen (Angry Birds, Outland) pelimusiikkia (soundtrack-levy) ja näyttävä Trine 2 -taidekirja. Taidekirjassa on konseptikuvia pelin hahmoista ja ympäristöistä pelintekijöiden kommenteilla varustettuna.

Trine 2 -pelissä valtakunta on jälleen uhattuna. Villeiksi kasvaneet metsät ja kasvit tuntuvat joutuneen mysteerinomaisen kirouksen alle. Sankarikolmikko Amadeus-velho, ritari Pontius ja viehkeä varas Zoya lähtevät yksissä tuumin kohti jännittävää, huikeaa seikkailua.

Matka ei ole kuitenkaan mutkaton, kuten sankarimme saavat pian huomata. Erilaiset vaaralliset hirviöt, kuolettavat ansat, fysiikkaan perustuvat ongelmakohdat sekä monet muut pulmat haastavat pelaajan kokemaan Trine 2:n kauniin pelimaailman monella tapaa.

Seikkailun aikana pelihahmot saavat kokemuspisteitä, joiden myötä hahmot oppivat uusia taitoja tai parantavat jo olemassa olevia kykyjä. Eri hahmojen erikoiskykyjä myös tarvitaan, sillä jokaisella hahmolla on omat kykynsä ja näitä yhdistelemällä ongelmat ratkeavat yhteistyön voimalla.

Huikeaa seikkailua ei kuitenkaan tarvitse kokea yksin, sillä Trine 2 on pelattavissa myös jopa kolmen pelaajan moninpelinä. Moninpelissä jokainen pelaajista ohjastaa omaa hahmoaan ja ratkovat yhteistyössä pelin pulmia ja uhkia. Moninpeli on pelattavissa sekä verkkopelinä että lähiverkossa.

Kotimainen kädenjälki näkyy Trinen upeassa pelimaailmassa ja Trine 2 onkin vielä edeltäjäänsäkin upeampi ja yksityiskohtaisempi kokemus. Häikäisevän kauniit, lumoavat värit sekä kaunis ja valloittava pelimusiikki luovat mieleenpainuvan pelikokemuksen. Kokonaisuuden viimeistelee erinomainen pelattavuus, joka tekee Trine 2 –pelistä koukuttavan pelikokemuksen.

Saatavuus ja hinnoittelu
Trine 2 Collector’s Edition julkaistaan Suomessa 7.12.2011. Pelin suositushinta on 19,90 euroa. Hinta sisältää 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja internetissä
www.promo-trine2.com
www.panvision.com/pelit

Lisätietoja ja testikappaleet
Visionist / Jerry Kurunen, 050 56 98 320, jerry@visionist.fi
PAN Vision / Niklas Von Schoneman, 010 843 8492, niklas.vonschoneman@panvision.com

PAN Vision on johtava pohjoismainen interaktiivisen viihteen julkaisija ja jakelija. Päätoimialana ovat pelit sekä IT-oheislaitteet ja edustamme useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön vuosittainen liikevaihto on noin 120 miljoonaa euroa.