Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.fi) sai tunnustusta Logitech Wireless Solar Keyboard K750 -näppäimistöstään.

k750

Logitech on voittanut Wireless Solar Keyboard K750 -näppäimistöllään arvostetun International Forum Design (iF) -palkinnon erinomaisten kuluttajatuotteiden suunnittelusta. Logitech Wireless Solar Keyboard K750 oli yksi lähes kolmesta tuhannesta osallistujasta tietokonetuotteiden kategoriassa.

”Olemme otettuja, että Logitech Wireless Solar Keyboard K750 valittiin iF-kuluttajatuotteiden voittajaksi”, kommentoi Logitechin Suomen maajohtaja Iikka Buss. ”Olemme omistautuneet suunnittelemaan innovatiivisia tuotteita, joista on hyötyä ja iloa ihmisille heidän jokapäiväisissä askareissaan. iF-tuomariston valinta ei ole tunnustus vain suunnittelutyöllemme, vaan myös Logitechin jatkuvalle innovatiivisuudelle.”

Logitech Wireless Solar Keyboard K750
Logitech Wireless Solar Keyboard K750 on langaton ja huippuohut tyylinäppäimistö, joka lataa itseään valokennon avulla myös sisätiloissa. Näppäimistö ei siis tarvitse enää minkäänlaisia vaihdettavia paristoja tai akkuja latauskaapeleineen. Käyttäjä voi seurata näppäimistön mukana tulevalla sovelluksella milloin näppäimistö saa riittävästi valoa latautuakseen ja paljonko latausta on jäljellä.

Vaikka uusi näppäimistö saa käyttöjännitteensä valokennosta, niin se toimii täydellisessä pimeydessä jopa kolme kuukautta. Se rasittaa muutenkin vähemmän luontoa, koska näppäimistö kuluttaa viisi kertaa vähemmän sähköä kuin aiemmat näppäimistöt. Lisäksi näppäimistössä ei käytetä lainkaan pvc-muovia ja sen paketointi on tehty kokonaan kierrätetystä materiaalista.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Wireless Solar Keyboard K750 (for PC) ja Logitech Wireless Solar Keyboard K750 for Mac ovat saatavilla 79 euron kuluttajahintaan. Hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
www.logitech.com/en-roeu/keyboards/keyboards

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
Logitech Finland / Iikka Buss, puh: 040-723 1102, iikka_buss@eu.logitech.com

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

iF Design Awards
iF-tuotesuunnittelupalkinto on nauttinut arvostusta jo 58 vuoden ajan. Samalla siitä on tullut kansainvälinen suunnittelutyön tunnustus ja iF-tuotemerkistä esimerkillisen tuotesuunnittelun symboli. International Forum Design vastaa iF-palkintojen myöntämisestä ja sen järjestämästä kisasta on tullut yksi alan kansainvälisesti arvostetuimpia. Mukana on vuosittain lähes 2 000 osallistujaa yli 30 eri maasta. www.ifdesign.de

Logitech
Logitech on maailman johtava tietokoneiden ja kodin viihdelaitteiden oheislaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluvat tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. www.logitech.com