Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.fi) tarjoaa tulevaisuudessa suositulle Alert-valvontakamerajärjestelmälleen Dropbox-pilvitallennusmahdollisuuden.

alert

Logitech Alert -valvontakamerajärjestelmä taltioi kuvaa teräväpiirtolaadulla ja nyt tämä on mahdollista tallentaa suoraan Dropbox-palvelun pilvitallennusominaisuudella. Siitä riippumatta missä Alert-valvontajärjestelmää käytetään, tallenne voidaan siirtää automaattisesti salasanalla suojattuun Dropbox-palveluun

”Tavoitteenamme on tarjota valvontapalvelu, joka on aina valmiina. Tähän tarkoitukseen Dropbox on luonteva valinta Logitech Alert -tuotteiden laajennukseksi”, kommentoi Suomen Logitechin maajohtaja Iikka Buss. ”Ymmärrämme turvallisuuden merkityksen, joten valitsimme kumppanin, joka ei tingi korkeista laatuvaatimuksistamme pilvitallennusmahdollisuuden suhteen.”

Logitech Alert 750i Master System ja ulkokäyttöön sopiva Logitech Alert 750e Outdoor Master System ovat teräväpiirtokameroita, joiden mukana tulevan Logitech Alert Commander -ohjelmiston avulla käyttöönotto on helppoa. Valvontakameroiden tallennuksia voidaan tarkastella sekä tietokoneella, älypuhelimella että iPadilla.

Dropbox-pilvitallennuksen ansiosta tietokoneen tallennustilasta ei tarvitse huolehtia, sillä tallennettu videomateriaali siirtyy automaattisesti ja suojattuna Dropbox-palveluun. Logitech Alert -valvontakameroissa on tallennusominaisuus, joka tallentaa liikkuvaa videokuvaa jopa 2 gigatavun verran. Käytettävän ohjelmiston ansiosta eri liiketunnistusalueita voidaan määrittää jopa 16 erilaista. Tämän ansiosta tärkeät alueet saadaan huomioitua kattavasti.

Dropbox hyödyntää suojauksessaan samoja keinoja kuin verkkopankit, joten tallennettu videomateriaali pysyy suojattuna ja turvallisesti tallessa. Dropbox tarjoaa Logitech Alert -käyttäjille ilmaistilaa 2 gigatavua. Tarpeen mukaan tilaa voi hankkia lisää jopa sataan gigatavuun asti.

Dropboxin asetuksia voidaan muuttaa suoraan Logitech Alert Commander -ohjelmiston avulla ja pilvitallennus on automaattisesti käynnissä niin kauan, kun sekä Logitech Alert Commander- että Dropbox-ohjelmistot ovat käynnissä.

Dropboxin käyttäjät voivat tallentaa palveluun myös muita tiedostoja, kuten vaikkapa Microsoft Officen Word-, Excel- ja PowerPoint-tiedostoja.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Alert 750i Master Systemin ja Logitech Alert 750e Outdoor Master Systemin kuluttajahinnat ovat 329 ja 379 euroa. Logitech Alert 700i Add-On Camera ja Logitech Alert 700e Outdoor Add-On Camera ovat kuluttajahinnoiltaan 279 ja 329 euroa. Logitech Alert Web and Mobile Commander -lisäpalvelun kuluttajahinta on 59,99 euroa vuodelta. Hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
www.logitech.com/en-gb/video-security-systems

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
Logitech Finland / Iikka Buss, puh: 040-7231102, iikka_buss@eu.logitech.com

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava tietokoneiden ja kodin viihdelaitteiden oheislaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluvat tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. www.logitech.com