PAN Vision Finland Oy (www.panvision.com) julkaisee kaksi viihdyttävää latauspeliä, joista toinen on saatavana Applen iOS-laitteille ja toinen PlayStation 3:lle.

seaport

Seaport
Onko sinusta johtamaan vilkkaasti liikennöityä satamaa? Nopeat sormet ja taktinen ajattelu ovat tarpeen tässä hauskassa pelissä. Opasta purjeveneitä, luksusristeilijöitä ja tankkereita kiireisessä satamassa. Haali rahaa ja osta päivityksiä satamarakennuksiin. Jos pärjäät hyvin, pääset uusiin satamiin uusien haasteiden pariin. Onnistutko välttämään törmäykset, keräämään palkinnot ja saavuttamaan suunnattoman menestyksen Seaportissa?

Seaport on suomalaisen Kuuasema-pelistudion kehittämä peli. ”Seaport on todella koukuttava ja hyvin viimeistelty peli, josta voi ylpeänä sanoa, että ’Me teimme sen!’. Peliin pääsee nopeasti sisään, mutta sen lopettaminen onkin hankalampaa, sillä sitä haluaa aina pelata vielä yhden kerran. Haluan myös kiittää pelin julkaisijaa PAN Visionia, joka teki projektin meille helpoksi”, sanoo Kuuaseman toimitusjohtaja Pekka Tanskanen.

Seaport on julkaistu iPhonelle ja iPod Touchille sekä HD-versiona myös iPadille. Pelin ensimmäinen satama on ilmainen ja muita tasoja voi hankkia pelin edetessä suoraan sen sisällä. Seaportissa on 10 ilmaista tasoa. Pelissä on kaikkiaan 70 toiminnantäyteistä tasoa seitsemässä upeassa satamassa. Peli on ainutlaatuinen yhdistelmä 3D-grafiikkaa, viivanpiirtoa ja ajanhallintaa. Pelissä on yli 10 saavutettavaa palkintoa ja saavutukset voi myös jakaa ystävien kanssa Facebookissa.

max

Max & the Magic Marker: Gold Edition
Tanskalainen pelinkehittäjä Press Play on tuonut Max & the Magic Marker: Gold Edition -pelin PlayStation Network -verkkopalveluun. Kekseliäs ja luovuuteen perustuva peli sijoittuu piirustusten maailmaan. Aiemmin pc-, mac-, WiiWare- ja iOS-pelialustoilla menestynyt ja palkittu peli saapuu PlayStation 3 -pelikonsolille uusituin ominaisuuksin. PlayStation 3 -versio pitää sisällään teräväpiirtografiikat, uudet haastavat päävastustajatappelut sekä tuen Sony PlayStation Move -liikeohjaukselle.

Max & the Magic Marker: Gold Edition vie pelaajat maailmaan, jossa piirustukset ja raapustukset heräävät eloon. Pelaajan ohjastaman Maxin on syöksyttävä läpi 58 pelitason, ylittää esteitä, ratkaista pulmia ja nujertaa vihollisia. Haasteisiin vastataan vapaalla piirtämisellä, nokkelilla aivoituksilla ja terävällä oivalluskyvyllä.

Peli perustuu aidontuntuiseen fysiikanmallinnukseen. Lähes mitä tahansa esineitä ja työkaluja voidaan piirtää pelimaailmaan ja hyödyntää niitä ainutlaatuisella tavalla. Olivatpa ne sitten hökkeleitä, portaita, siltoja, katapultteja tai jopa kuumailmapalloja – vain mielikuvitus on rajana.

Lisätietoja internetissä
www.seaportgame.com
www.maxandthemagicmarker.com

Lisätietoja ja testikappaleet
Visionist/Jerry Kurunen, 050 56 98 320, jerry@visionist.fi
PAN Vision/Niklas Von Schoneman, 010 843 8492, niklas.vonschoneman@panvision.com

Kuuasema on kokenut suomalainen pelistudio, joka kehittää korkealuokkaisia mobiili- ja verkkopelejä yhdessä julkaisijakumppaneidensa kanssa. Julkaisijoihin kuuluvat esimerkiksi PAN Vision, GameHouse, EA Mobile, Nokia, Sulake ja Digital Chocolate. Kuuasema on tuottanut yli 40 laadukasta ja palkittua peliä viimeisen seitsemän vuoden aikana. www.kuuasema.com

Press Play on tanskalainen pelistudio, joka on voittanut useita palkintoja julkaisemallaan Max & the Magic Marker -pelillä. Yritys on perustettu vuonna 2006 ja työntekijöitä sillä on 11 henkeä. www.pressplay.dk

PAN Vision on johtava pohjoismainen interaktiivisen viihteen julkaisija ja jakelija. Päätoimialana ovat pelit, filmit sekä IT-oheislaitteet ja edustamme useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön vuosittainen liikevaihto on noin 150 miljoonaa euroa. www.panvision.com