Verkkolevyjen ja muiden verkkotuotteiden kuluttajamarkkinoiden johtava valmistaja, Buffalo Technology (www.buffalotech.com) tuo markkinoille entistä nopeamman, kestävämmän ja tyylikkäämmän matkakäyttöön tarkoitetun ulkoisen kiintolevyn.

ministationextreme

Buffalo MiniStation Extreme on pienikokoinen, kevyt (vain 230g) ja tyylikäs ratkaisu ulkoisen säilytystilan tarpeisiin. Kiintolevy käyttää tiedostojen siirtoon huippunopeaa usb 3.0 -liitäntää, joka lisää käyttömukavuutta isoja tiedostoja siirrettäessä.

MiniStation Extremen sisus on tuettu tukevilla suojakumeilla, jotka estävät kiintolevyä vaurioitumasta satunnaisten kolhujen tai putoamisten seurauksena. MiniStation Extreme on selvinnyt ehjänä jopa 2,3 metrin vapaapudotustesteistä.

Usb 3.0 -liitäntä ja MiniStationin käyttämä TurboPC EX -tekniikka tekevät tiedostojen siirtämisestä uskomattoman nopeaa – jopa 5 gigabittiä sekunnissa. Aiempaan usb 2.0 -standardiin nähden tämä on peräti kymmenen kertaa nopeampaa. Ratkaisu on ihanteellinen isokokoisten tiedostojen, kuten video-, kuva- ja musiikkitallenteiden, siirtämiseen. MiniStation on myös täysin yhteensopiva usb 2.0 -liitännän kanssa.

Buffalo MiniStation Extremessa on yhdysrakenteinen usb-kaapeli, joten se pysyy aina mukana. Kiintolevyssä on myös 256-bittinen AES Full Disk Encryption -suojaus, joka suojaa tiedostoja ulkopuolisten silmiltä. Käytetyn salakirjoituksen ansiosta tallennettuihin tiedostoihin pääsee käsiksi vain salasanan avulla. Kiintolevyssä on myös tuki Mac-tietokoneiden Time Machine -varmuuskopiointiominaisuudelle.

Kokonaisuuden viimeistelee Buffalo Tools -apuohjelmapaketti, joka pitää sisällään varmuuskopiotyökalut, TurboPC EX- ja RAMDISK-ominaisuudet. Lisäksi MiniStation Extremen Eco Manager -tekniikka pitää huolen virransäästöstä ja katkaisee kiintolevyn virransaannin, kun sitä ei käytetä. Ratkaisu säästää niin sähköä kuin luontoakin.

Buffalo MiniStation Extreme tukee sekä Windows- että Mac OS X -käyttöjärjestelmiä (10.5 tai uudempi). Se on saatavana 500 gigatavun ja yhden teratavun tallennuskapasiteeteilla ja väritykseltään mustana, punaisena tai hopeana. Kaikissa MiniStationeissa on kahden vuoden takuu.

Saatavuus ja hinnoittelu
Buffalo MiniStation Extreme on saatavana lokakuun aikana ja sen suositushinta on 99 euroa (500 Gt) tai 149 euroa (1 Tt). Hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron ja Teoston yksityisen kopioinnin hyvitysmaksun.

Lisätietoja ja tarkat tekniset tiedot
www.buffalo-technology.com/products/external-drives/ministation/

Viralliset tukkurit
ALSO Finland, 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland Oy, 02-273 4000, www.panvision.com

Buffalo Technology
Buffalo on maailmanlaajuinen innovatiivisten kodin ja pienyritysten langattomien verkkotuotteiden sekä tallennus- ja multimediaratkaisujen valmistaja. Yhtiö on Japanin suurin kaikkien PC-lisälaitteiden valmistaja ja maailmanlaajuisesti suurin NAS-kuluttajatuotteiden valmistaja vuosina 2005, 2006, 2007, 2008, 2009 ja 2010 (In-Stat).

Yhtiön tallennusratkaisut vastaavat sekä yksittäisen käyttäjän että yritysten tarpeisiin edullisten NAS-verkkotallennuslaitteiden, ulkoisten massamuistien, multimediatoistimien, ja langattomien reitittimien tuotevalikoimalla. Yhdessä ne tarjoavat täydellisen ja integroidun ratkaisun toimistoihin ja digitaalisiin koteihin.

Buffalon tuotevalikoimaan kuuluu yrityskäyttöön suunnitellut TeraStation- ja kotikäyttöön tarkoitetut LinkStation-verkkotallennusratkaisut. LinkStation-verkkotallennusratkaisut auttavat käyttäjää helposti keskittämään tiedostojen, valokuvien ja musiikin säilyttämisen. AirStation on helppokäyttöinen yritysten ja kotien käyttöön suunniteltu korkeatehoisten langattomien verkkoratkaisujen tuotesarja. Markkinoiden kehittynein AOSS™ (AirStation One-Touch Secure System) -teknologia auttaa käyttäjiä rakentamaan langattomat verkkonsa helposti ja turvallisesti nappia painamalla.

Buffalon maailmanlaajuiset yhteistyökumppanit, kuten Intel, Broadcom, Nintendo ja Microsoft, ovat mahdollistaneet uusien teknologioiden kehittämisen käytännöllisiksi kodin ja yritysten työkaluiksi.

Buffalo Technologyn pääkonttori on Japanissa ja sillä on konttoreita Englannissa, Ranskassa, Hollannissa, Saksassa, Yhdysvalloissa ja Taiwanissa. Lisätietoja: www.buffalotech.com.