Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.fi) tuo mukavuutta äänentoistoon langattomien kuulokemikrofonien muodossa.

h600

Logitechin uudet kuulokemikrofonit tuovat liikkumisen vapauden äänentoistoon langattomalla tekniikalla. Käytettiinpä langattomia kuulokkeita sitten tietokoneella, älypuhelimella tai tablettilaitteella, johdot eivät ole käyttömukavuutta häiritsemässä.

Taustamelua vaimentavan tekniikan ansiosta äänentoisto on selkeä ja tarkka. Logitechin langattomat kuulokemikrofonit sopivatkin yhtäältä niin pelaamiseen, musiikin kuunteluun kuin internet-puheluihinkin.

”Nämä kuulokemikrofonit on suunnattu erityisesti sellaisille kuluttajille, jotka eivät ole halunneet tinkiä äänentoistosta langattomuuden vuoksi”, kommentoi Logitechin Suomen maajohtaja Iikka Buss. ”Nyt tarkka ja selkeä erottuvuus sekä langaton käytettävyys yhdistyvät samoissa kuulokkeissa laadusta tinkimättä.”

Logitech Wireless Headset H600
Logitech Wireless Headset H600 tuo langattomat kuuntelu- ja puheominaisuudet pc-tietokoneille kätevän minivastaanottimen myötä. Vastaanotin liitetään tietokoneen usb-porttiin, eikä muuta tarvita.

Kuulokkeiden kirkas stereoääni erottuu erinomaisesti korkealaatuisten kaiutinelementtien ansiosta. Mikrofonin ääni säilyy puolestaan selkeänä meluvaimennustekniikan ansiosta. Langaton yhteys toimii jopa 10 metrin päästä ja ladattavissa akuissa riittää virtaa jopa kuuden tunnin yhtäjaksoiseen käyttöön.

Logitech H600 -kuulokkeet ovat miellyttävät käyttää ja niissä on säädettävä pääpanta. Ne voidaan myös taittaa kasaan aurinkolasien tapaan säilytystä ja kuljettamista varten.

Logitech Wireless Headset H800
Logitech Wireless Headset H800 on langaton Bluetooth-kuulokemikrofoni, joka sopii käytettäväksi niin pc-tietokoneiden, tablettilaitteiden kuin älypuhelintenkin kanssa. Kuulokkeiden laadukkaat kaiutinelementit ja sisäänrakennettu taajuuskorjain takaavat tarkan ja rikkaan stereoäänen. Mikrofonin ääni on selkeä taustamelun vaimennuksen ansiosta.

Logitech H800 toimii langattomasti jopa 10 metrin etäisyydeltä. Kuulokemikrofoni voidaan liittää pc-tietokoneisiin minivastaanottimella tai yhdistää muihin Bluetooth-laitteisiin ilman erillistä vastaanotinta. Kuulokkeiden ladattavat akut takaavat jopa kuuden tunnin yhtäjaksoisen käytön.

Kuulokkeiden pehmeät korvakupit ja pehmustettu pääpanta takaavat miellyttävän käytön. Kuulokkeet voidaan myös helposti taittaa pieneen tilaan säilyttämistä tai kuljettamista varten.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Wireless Headset H600 ja Logitech Wireless Headset H800 tulevat saataville syyskuussa 59 ja 99 euron kuluttajahinnoin. Hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
www.logitech.com/en-roeu/speakers-audio/headphones

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
Logitech Finland / Iikka Buss, puh: 040-7231102, iikka_buss@eu.logitech.com

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava tietokoneiden ja kodin viihdelaitteiden oheislaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluvat tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. www.logitech.com