Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.fi) tuo markkinoille äänentoistoratkaisuja, joissa yhdistyvät laadukas ääni, muodikkaat värit ja tyylikkyys.

purefis315i

Tämän vuoden muotina on leikkisä, rohkea ja värikylläinen pukeutuminen. Colour blocking on noussut käsitteenä kuumaksi nimeksi muodin ja trendien maailmassa tyylitietoisten puheissa ja teksteissä. Värikkyys, hauskuus ja tyylikkyys eivät rajoitu tänä syksynä vain pukeutumiseen.

Laadukkaista äänentoistolaitteistaan tunnettu Logitech tarjoaa ratkaisuja, jotka miellyttävät sekä silmiä että korvia. Logitechin uudet iPod- ja iPhone-yhteensopivat kaiuttimet paitsi näyttävät hienoilta, myös kuulostavat hyvältä. Näyttävät, värikylläiset ja muodikkaat soitintelakat sopivat myös liikkuvaan käyttöön.

Logitech PureFi Express Plus
Logitech PureFi Express Plus on muodikas ja näyttävä kaiutinvalinta iPodin ja iPhonen kuunteluelämystä laajentavaksi ratkaisuksi. PureFi Express Plus on saatavilla kahtena näyttävänä värivaihtoehtona: merensinisenä ja aurinkoisen oranssina.

Logitech PureFi Express Plus on kevyen rakenteensa ansiosta vaivaton ottaa mukaan ja sitä voidaan käyttää niin verkkovirralla kuin paristoillakin. Tarkka ja rikas äänentoisto tekee laitteesta ihanteellisen musiikkikumppanin. Kokonaisuuden viimeistelee kätevä herätystoiminto.

Logitech Rechargeable Speaker S315i
Logitech Rechargeable Speaker S315i on rohkea ja muotitietoinen kaiutinvalinta musiikkiaan rakastavalle kuuntelijalle. Se tuo musiikin eloon uudella tavalla, niin väreissä kuin äänentoistossakin.

Pirteät värivaihtoehdot pinkki ja vihreä tekevät S315i:stä muodikkaan valinnan iPod- ja iPhone-käyttöön. Pienen kokonsa ja 20 tunnin akunkestonsa ansiosta se on helppo ottaa mukaan vaikkapa ystävien luokse. Rikas äänentoisto tekee Logitech Rechargeable Speaker S315i:stä ihanteellisen ratkaisun paljon liikkuvalle musiikinkuuntelijalle.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech PureFi Express Plus ja Rechargeable Speaker S315i tulevat saataville lokakuun aikana 79 ja 59 euron kuluttajahinnoin. Hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
www.logitech.com/en-roeu/speakers-audio/ipod-mp3-speakers

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
Logitech Finland / Iikka Buss, puh: 040-7231102, iikka_buss@eu.logitech.com

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava tietokoneiden ja kodin viihdelaitteiden oheislaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluvat tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. www.logitech.com