FS22_EmergencyPack

PAN Vision Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema Farming Simulator 22 täydentyy kattavalla pelastusajoneuvojen valikoimalla ja erilaisilla pelastustehtävillä.

Huippusuosittu Farming Simulator 22 -peli on täynnä tekemistä maanviljelystä metsänhoitoon ja karjantalouteen, muista tuotantotoimista puhumattakaan. Nyt peli täydentää jo entisestään kattavaa kokonaisuutta tuomalla mukaan pelastusajoneuvot ja erilaiset hätätilanteet. Tämä päivitys on pelin omistajille täysin ilmainen.

Uusina kulkuneuvoina nähdään kaksi Schlingmann-paloautoa, jotka tuovat tarvittavaa pelastus- ja sammutuskalustoa apua vaativiin tilanteisiin. Lisäksi mukana on muita tärkeitä työvälineitä erilaisista pelastustehtävistä suoriutumiseen. Pelastumistapahtumia on kymmenen erilaista neljän eri skenaarion muodossa. Näitä ovat sekä sammutettavat tulipalot että kolaritilanteet. Lisäksi perinteitä kunnioittaen pelastajat pääsevät noutamaan puihin nalkkiin jääneitä kissoja. Pelaajat voivat myös luoda itse lisää tehtäviä XML-tiedostoja muokkaamalla.

Pelaaja saa tehtävistä ilmoituksen virtuaaliseen hakulaitteeseensa, joka myös ilmoittaa tehtävän luonteen ja sijainnin. Näin pelastustoimiin voi varautua asianmukaisella tavalla. Tulipalon kohteeksi voivat joutua esimerkiksi paalit, säilytysastiat ja pellot, jotka kaikki vaativat omanlaisia toimia. Lisäksi erilaiset onnettomuustilanteet saattavat vaatia alueen rajaamista, kuten esimerkiksi öljyvahinkojen ja autokolarien kohdalla on tarpeen.

Päivitykseen sisältyvät paloautot ja muu kalusto sisältävät tarpeelliset työkalut paitsi tulipalojen sammuttamiseen, myös kolariautojen auki leikkaamiseen ja muihin erikoisoperaatioihin, kuten vaarallisten aineiden siivoamiseen. Pelipäivitys on ladattavissa käyttöön pelin sisäisen ModHub-valikon kautta.

Pelipäivityksen paloautopitoisen esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/HcKap_JTmcc.

Sekä Farming Simulator 22 -peruspelille ostettava Zielonka-karttapaketti että tämän lisäosan ja peruspelin sisältävä Farming Simulator 22: Premium Edition julkaistaan 14. marraskuuta. Julkaisualustoina ovat sekä PlayStation 5-, Xbox Series X|S-, PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsolit että pc- ja Mac-tietokoneet. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Lisätietoja

www.farming-simulator.com
www.panvision.com
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viO0VKEz3cJK6lih3gQ?e=tDH0Lh (kuvia)

PAN Vision

PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.