TomTom (www.tomtom.com/fi_fi/) julkaisi tänään päivityksen TomTom Navigation for Android -sovellukseensa. Alunperin lokakuussa julkaistu sovellus on nyt yhteensopiva useimpien uusimpienkin Android-älypuhelimien ja -tablettilaitteiden kanssa.

tomtom-for-android-1_1

TomTom Navigation for Android tukee yli 200 erilaista Android-älypuhelinta ja -tablettilaitetta. Näitä ovat mm. huippusuositut Samsung Galaxy S3, HTC One X ja Google Nexus 4. Uusittu sovellus toimii sekä 800 x 480 että 1280 x 800 näyttöpisteen laitteissa.

Päivitys tuo myös uusia ominaisuuksia. Sovelluksen kartat voi nyt tallentaa myös Android-laitteen SD-muistikortille, mikäli laitteesta sellainen löytyy. Tämä säästää laitteen kallisarvoista tallennustilaa. Samalla sovelluksen ajonäkymä on tehty entistä selkeämmäksi. Lisäksi päivitys parantaa sovelluksen tiedostohallintaa, jonka avulla karttalataukset toimivat entistä paremmin. Karttojen lataaminen jatkuu loppuun asti automaattisesti, vaikka sovellus jätettäisiin käyntiin muun käytön taustalle.

TomTom Navigation for Android on ladattavissa Google Play -kauppapaikasta. TomTomin tutustumistarjous jatkuu joulukauden ajan, jolloin sovelluksen saa alennettuun hintaan. Sovelluksen jo ostaneet saavat päivityksen maksutta Android-laitteisiinsa.

Hinta ja saatavuus
TomTom Navigation for Android v1.1 on saatavilla 34,99 euron tarjoushintaan joulukauden ajan. Hinta sisältää 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi

TomTom
Vuonna 1991 perustettu TomTom on maailman johtava autoissa käytettävien navigointi- ja paikannustuotteiden valmistaja. Pääkonttoriaan Amsterdamissa pitävän TomTomin palveluksessa on yhteensä 3500 työntekijää 40 eri maassa.

TomTomin tuotteisiin kuuluvat kannettavat navigaattorit, ajoneuvojen kojelautoihin asennettavat infolaitteet, ajokaluston hallintaratkaisut, kartat ja reaaliaikaiset palvelut, kuten palkittu TomTom HD Traffic -ratkaisu. TomTom on pörssilistattu AEXissa (TOM2).

Lisätietoja TomTomista ja TomTomin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.tomtom.com.

Maailman edistyksellisin reittiensuunnitteluväline ja reaaliaikaiset liikennetiedot löydät osoitteesta www.tomtom.com/livetraffic.